A Mokkában vendégeskedett Cooky és Debóra, akiket a születendő gyermekükről kérdezgettek a műsorvezetők. Debóra pedig mintha többet mondott volna a kelleténél. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, mindenkit ledöbbentett a hír, mikor kiderült: Debóra és Cooky családot alapítanak. Egyrészt azért, mert a szerelmesek között igen nagy a korkülönbség, másrészt azért, mert még csak egy éve alkotnak párt. 

Debi mintha elszólta volna magát a kisbabájuk nemét illetőenForrás: TV2

A Drágám, add az életed című műsorban jelentették be a gólyahírt, ezt követően pedig gőzerővel belekezdtek a babaszoba tervezésébe. Nemrég a Mokkában jártak, ahol sokat meséltek a terhességről, Debóra állapotáról, ám arról nem akartak nyilatkozni, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e. 

A híres műsorvezető elárulta, hogy a nagy hírt majd karácsonykor szeretnék bejelenteni, de talán mintha Debóra elszólta volna magát, mikor egy ultrahang fotót nézegettek a műsorban: 

"Azt még nem lehetett ott tudni, hogy fiú. Az lehetett ott a petefészkem is még mielőtt... Mert ez még egy 16 hetes fotó volt." - vagyis ez azt jelenti, hogy mostmár biztosak ebben?