Így derült ki, hogy Cooky barátnője, Debóra terhes: videó

Debóra Cooky terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja jelentette be Cooky és barátnője, hogy gyermekük lesz, most pedig arról meséltek, hogyan derült ki Debóra terhessége!

Hatalmas a boldogság Cookyéknál, alig várják, hogy megszülessen közös gyermekük. A pár néhány napja jelentette be, hogy szülői örömök elé néznek, erre a hírre persze mindenki felkapta a fejét, hiszen nagy a korkülönbség köztük, és csak egy éve alkotnak egy párt. A Drágám, add az életed című műsorban közölték a jó hírt, a Mokkában pedig elmesélték, hogyan derült ki a várandósság.

Cooky és Debóra nagyon várják a babát Forrás: TV2
Pécsi Ildikó ellen vizsgálódik az adóhatósághttp://www.life.hu/sztarok/20170925-a-nav-vizsgalodik-pecsi-ildiko-ellen.htmlSosem fog véget érni Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának kálváriája. Az egykori házaspár a gyerektartás miatt perel, de Pécsi Ildikó is belekeveredett kettőjük vitájába. A fia miatt került kellemetlen helyzetbe a művésznő, így most ellene is vizsgálódnak, méghozzá a NAV. TV + Sztárok--Lelki terror alatt tartják társukat a Survivor játékosai: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-komoly-megprobaltatasok-ele-kerult-survivor-adri.htmlElképesztő megpróbáltatások elé került Adri, a Survivor egyik játékosa. A Holtak szigetén nem éppen leányálom az élet. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi jól érezte magát Justin Bieberként: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-kollanyi-zsuzsi-imadott-justin-bieber-borebe-bujni.htmlKollányi Zsuzsi a szupersztár Justin Biebert játszotta el a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. Hogy milyen érzés volt számára színpadra vinni korunk legismertebb tini-szupersztárját, valamint miért nem meztelenkedne és tetoválná tele a karját Zsuzsi Justinnal ellentétben, az interjúban elmondta. TV + SztárokOrigoHorváth Tamás, a Sztárban sztár versenyzője megküzdött szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-horvath-tamas-megkuzdott-szerelmeert.htmlHorváth Tamás és szerelme mát öt éve alkotnak egy párt, de a kezdet nem volt egyszerű: az énekes sokáig küzdött szerelméért! TV + SztárokOrigoÍgy szkanderozik Palvin Barbi és a barátnője: videó http://www.life.hu/sztarok/20170925-videora-vettek-ahogy-palvin-barbi-szkanderozik.htmlDöbbenetes videó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: egy másik csodás modellel, Stella Maxwellel mérték össze az erejüket. TV + Sztárok--Gáspár Laci ezért sírt az X-Faktor válogatóján, Nicole produkciójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-gaspar-laci-ezert-sirt-az-x-faktor-valogatojan-nicole-produkciojan.htmlGáspár Laci könnyekben tört ki az X-Faktorban szerencsét próbáló Nicole produkcióján, de nem azért, mert olyan szépen énekelt. A mentor megsajnálta a versenyzőt, nem érti, hogyan tévedhetett ekkorát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.