Meghan Markle egy csinos és tehetséges színésznő, ráadásul mostmár hivatalosan is Harry herceg menyasszonya. De a legtöbben most mégsem erre kíváncsiak a 36 éves szépséggel kapcsolatban, sokkal inkább az orrára. 

Ahogy azt már megírtuk, még nagyobb figyelem terelődött az egyébként sem ismeretlen Meghan Markle-re, miután a napokban Harry herceg hivatalosan is megkérte a kezét. Mint kiderült, az eljegyzés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvános bejelentéssel még vártak egy keveset. 

Megtudtuk azt is, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, egy hónappal azután, hogy Katalin világra hozza harmadik csemetéjét. Nem meglepő módon a hírt követően még többen kíváncsiak lettek a 36 éves színésznőre, és mint kiderült, sokan szeretnének olyan orrot, mint az övé: 

Egyre több nő szeretne olyan orrot, mint amilyen Meghan Markle-nek vanForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Fél évvel ezelőtt kezdtek el hozzám azzal jönni a páciensek, hogy olyan orrot szeretnének, mint a színésznőjé. Valóban szép orra van, de szerintem a szépsége pont abban rejlik, hogy az övé sem tökéletes." - mondta Stephen T. Greenberg, New York-i plasztikai sebész. 

A szakember azt is elárulta, hogy mióta Meghan és Harry szorosabbra fűzték a viszonyukat, úgy növekedett meg az orrával kapcsolatos plasztikai műtétek száma is. - írta meg az MSN.com