Zalatnay Cini hirtelen háromszoros nagymama lesz, hiszen lánya párjának 3 gyermeke is van. Az énekesnő nagyon várja, hogy végre találkozhassanak, karácsonykor összejöhet!

Zalatnay Cini lánya nem Magyarországon él, Angliában találta meg számításait és a szerelmet is. Niki egy jamaicai származású nővel él együtt, akinek két gyermeke is van, így Cini hirtelen háromszoros nagymama lett. Élőben még nem találkozott az énekesnő a gyerekekkel, de elárulta, hogy nagyon szeretne, és természetesen unokáiként tekint rájuk.

Zalatnay Cini szeretne karácsonykor találkozni az unokáivalForrás: Facebook/Mokka

"Ez igazándiból egy „táv-nagymamaság", eddig csak Skype-on beszéltem velük, de unokaként tekintek rájuk természetesen, hiszen ők a lányom párjának a gyermekei" - mondta a Borsnak Zalatnay, aki reméli, hogy meglátogatják őt karácsonykor. "Nem beszéltük még meg konkrétan, de szerintem az lenne a legjobb, ha ők jönnének hozzám. Nálam sokkal nyugodtabb és bensőségesebb lenne az ismerkedés. A kertes ház alkalmasabb egy ilyen eseményre, de február végéig még rengeteg munkám van, így elég nehéz tervezni" - árulta el Cini, de bármennyire is várja a találkozást, az ünnepi menü elkészítésére nem vállalkozik. "Általában a barátnőim és Niki szokott sütni-főzni, mert én sajnos nem tudok. Besegítek, de tényleg nagyon béna vagyok ebben. Édesanyám csodálatos háziasszony volt, és ugyanilyen lett Niki is. Ráadásul minden szerelmem baromi jól főzött, szóval ilyen szempontból mázlista vagyok" - mondta az énekesnő.