Zalatnay Cini karácsonykor találkozhat először fogadott unokáit

Forrás: Facebook/Mokka -
karácsony Zalatnay Sarolta unoka Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini hirtelen háromszoros nagymama lesz, hiszen lánya párjának 3 gyermeke is van. Az énekesnő nagyon várja, hogy végre találkozhassanak, karácsonykor összejöhet!

Zalatnay Cini lánya nem Magyarországon él, Angliában találta meg számításait és a szerelmet is. Niki egy jamaicai származású nővel él együtt, akinek két gyermeke is van, így Cini hirtelen háromszoros nagymama lett. Élőben még nem találkozott az énekesnő a gyerekekkel, de elárulta, hogy nagyon szeretne, és természetesen unokáiként tekint rájuk.

Zalatnay Cini szeretne karácsonykor találkozni az unokáival Forrás: Facebook/Mokka

unokaként tekintek rájuk természetesen,

Borsnak

Ezeket semmiképp ne tegyétek a fa alá egy nőnek, ha jót akartokhttp://www.life.hu/csalad/20171123-a-8-legrosszabb-karacsonyi-ajandek-noknek.htmlMár csak egy hónap, és itt a karácsony; érdemes időben átgondolni, hogy mit vegyünk – vagy inkább mit ne. Lehet, hogy jó ötletnek tűnnek a hasznos vagy vicces ajándékok, de nem minden esetben lesz örömujjongás a fa alatt. Sőt! Ezek azok csomagocskák, amelyek totális döbbenetet és kiborulást okozhatnak szenteste. CsaládOrigoA nőuralom évszázadok óta létezik - Matriarchális társadalmak a világbanhttp://www.life.hu/csalad/20171127-a-nouralom-evszazadok-ota-letezik-matriarchalis-tarsadalmak.htmlA régi hagyományos családmodellekben a férfi a fő pénzkereső, a feleség a háztartást irányítja, neveli a gyerekeket és kényezteti a férjét. Ezzel ellentétben, a modern családokban már a teljes egyenrangúságra törekednek, mind a feladatok, mind a jövedelem tekintetében. Vannak azonban olyan régi, akár több évszázados hagyományokra is visszavezethető társadalmak, melyekben a nőké az abszolút hatalom. Család--Egy világ omolhat össze, amikor a gyerek rájön, hogy nincs Mikulás, se Jézuskahttp://www.life.hu/csalad/20171127-nincs-mikulas-nincs-jezuska-szuloi-karacsonyi-adventi-hazugsagok.htmlA legtöbb szülő automatikusan behozza gyermeke életébe a csizmácskába csokit rejtő Mikulást, a karácsonyfa alá titkon ajándékot hozó Jézuskát, angyalkát. De mi történik, amikor kiderül, hogy ez az egész csak egy nagy átverés? CsaládOrigoElszólta magát a kisbabájuk neme kapcsán Cooky szerelme? videó! http://www.life.hu/csalad/20171130-mintha-elszolta-volna-magat-szuletendo-babajuk-nemerol-cooky-parja.htmlA Mokkában vendégeskedett Cooky és Debóra, akiket a születendő gyermekükről kérdezgettek a műsorvezetők. Debóra pedig mintha többet mondott volna a kelleténél. CsaládOrigoTrokán Anna visszatért a színpadra http://www.life.hu/csalad/20171129-trokan-anna-ujra-szineszkedik-es-magaval-viszi-a-kisfiat-is.htmlTrokán Anna szerint a nyilvános szoptatásban semmi különleges nincs. Család--Szinetár Dóra még egy ideig főállású anyuka lenne Benjámin melletthttp://www.life.hu/csalad/20171128-szinetar-dora-meg-egy-ideig-foallasu-anyuka-lenne.htmlImádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya a következő időszakot is a családjának szenteli, és a tervek szerint a jövő ősszel vállal majd egy-két szerepet az Operettszínházban. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.