Szabó Zsófi irányított szüléssel adott életet a gyermekének hétfőn, a baba és az anyuka is jól vannak. Mint ahogy arról már korábban a Life.hu is beszámolt, a pici a Mendel nevet kapta,  A színésznő édesanyja is meglátogatta természetesen a picit és elárulta, milyen a kis unokája. 

Szabó Zsófi boldogsága határtalan, hiszen nemrég teljesült legnagyobb álma: gyermeke született. A színésznő hétfőn adott életet kisfiának, aki a Mendel nevet kapta. A hírek szerint minden a legnagyobb rendben történt a szülés alatt, és azóta is. Az apró csöppséget természetesen már a büszke nagymama is meglátogatta, aki elárulta, milyen is a kis unokája. 

Szabó Zsófi édesanyja nagyon boldogForrás: Szabó Zsófi / Facebook

"Nagyon boldog vagyok. Csodálatos, hogy a lányom édesanya lett, látni minden pillanatban az arcán az aggodalmat és a féltést. Annyira édes a kis unokám, de eddig csak nagyon óvatosan mertem megölelni, mert nagyon picike" - mondta a Ripostnak a nagymama, aki aludni sem tud a boldogságtól.

Szabó Zsófi nagyon nyugodt anya lesz
Szabó Zsófi megkapta azt, amire nagyon vágyott: végre anyuka lett. A műsorvezető kisfia a Mendel nevet kapta, és a szülők már alig várják, hogy hazavihessék új otthonukba. Egy barátjuk szerint ők biztosan nem tartoznak majd a parázós anyukák és apukák csapatába. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!