Így néz ki a 74 éves Mick Jagger 1 éves kisfia: fotó

Forrás: AFP -
kisfiú Mick Jagger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Jagger 74 éves, legfiatalabb gyermeke pedig csak most lett 1! A rocksztár annak idején nem örült az újabb gyermekáldásnak, pedig hihetetlenül aranyos a kis Devi. 

Mick Jagger 74 évesen egyáltalán nem örült mikor megtudta, hogy az akkor 30 éves kedvese gyermeket vár. A rocksztár szerint Melanie nem tartotta be az egyezségüket, így hallani sem akart az újszülöttről. Nem tudni, hogy azóta meglátogatta-e Mick Jagger a gyermekét, akkor ugyanis nagyon határozottan állította, hogy nem kíván apaként szerepet vállalni a kicsi életében.

Mick Jagger kisfia egyéves lett Forrás: AFP

Ha apaként nem is vesz részt a kisfiú nevelésében, gondoskodott arról, hogy a kicsinek ne legyen gondja: bőséges gyerektartást fizet, és vett egy családi házat is a picinek és az anyjának. A kis Devi nemrég lett egyéves, anyukája meg is mutatta Facebook-oldalán, hogy milyen tündéri a kisfiú: gyönyörű kék szemei vannak!

Liptai Claudia attól félt, hogy nem szereti majd ugyanúgy második gyermekét: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171211-liptai-claudia-attol-felt-hogy-nem-szereti-majd-ugyanugy-masodik-gyermeket.htmlClaudia műsorában legutóbb arról kérdezte a nézőket, lehet-e ugyanúgy szeretni a második gyermeket, erről pedig ő is elmondta véleményét. Komoly kétségek gyötörték emiatt várandóssága alatt. Család--Kisfiúval bővül Pál Dénes családja: az énekes háromszoros nagybácsi leszhttp://www.life.hu/csalad/20171208-kisfiuval-bovul-pal-denes-csaladja.htmlA harmadik gyermek érkezik meg nemsokára Pál Dénes családjában, az énekesnő nővére ugyanis ismét várandós. Eddig két lánya született, de ezúttal egy kisfiúval bővül majd a csapat. CsaládFotó: Mudra László - OrigoHarper Seven Beckham karácsonyi videója nagyon cukihttp://www.life.hu/csalad/20171210-igy-varja-a-karacsony-harper-seven-beckham.htmlNagyon készül a karácsonyra Victoria és David Beckham egyetlen kislánya. Ebből a videóból az is kiderül, hogy mi Harper kedvenc karácsonyi dala. Család--Szabó Zsófi 29 éve készült fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/csalad/20171209-szabo-zsofi-29-eve-keszult-fotot-posztolt-magarol-foto.htmlÉdesanyjával látható azon a fotón Szabó Zsófi, amit közösségi oldalára posztolt ki. A kép 29 évvel ezelőtt készült.Család--Robert Irwin, a híres krokodilvadász fia, mára díjnyertes fotóssá válthttp://www.life.hu/csalad/20171205-robert-irwin-a-hires-krokodilvadasz-steve-irwin-fia-dijnyertes-fotos.htmlAz ausztrál természetvédőt és természetfilmest, Steve Irwin vad lelke a fiában, Robertben él tovább. A fiú nem rég ünnepelte tizennegyedik születésnapját, és mára már bátran kijelenthetjük, hogy apjához hasonlóan, ő is a természet szerelmese. CsaládOrigoÚjra babát vár Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20171208-40-evesen-ujra-babat-var-farkashazi-reka.htmlHarmadik gyermekét várja Farkasházi Réka, a gyönyörű színésznő blogján jelentett be a gólyahírt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.