A legnagyobb durranás 2017-ben Tóth Vera fogyása volt, de nemcsak az énekesnő büszkélkedhet új vonalakkal. Összeszedtük azok a magyar celebek, akik idén szabadultak meg a plusz kilóktól!

Buday Péter sztárszakács, aki magas vérnyomással és kezdődő cukorbetegséggel is küzdött súlyfeleslege miatt, ráadásul naponta egy maréknyi pirulát szedett, idén szuper formába hozta magát. Fogyásáról nyáron nyilatkozott, akkor már 50 kilót sikerült fogynia, de célja volt további 20 kiló minusz. 

Saját egészsége érdekében fogyott le Buday PéterForrás: Facebook/Buday Péter

Bagi Iván januárban még 105 kilót nyomott, de valamivel több mint fél év elteltével sikerült 20 kilótól megszabadulnia! Sem az önbecsülésének, sem az egészségének nem tett jót a túlsúly. A humoristára három évvel ezelőtt kezdtek el felszaladni a plusz kilók, és egyre kevésbé érezte jól magát a bőrében. Végül az orvosa parancsolt rá, hogy fogyjon le, ugyanis nagyon magas lett a vérnyomása. 

Bagi Ivánra a magas vérnyomása miatt orvosa parancsolt rá, hogy kezdjen el mozogniForrás: facebook/Bagi Iván

2016 utolsó napjaiban adott életet gyermekének az énekesnő, Csemer Bogi. Boginak fokozottan oda kellett figyelnie az étrendjére, a várandósság utolsó hónapjaiban ugyanis terhességi cukorbetegséget állapítottak meg nála. Így nem is szedett fel túlságosan sokat: 16 kiló ment rá a szülés alatt, amit szeptemberig le is adott. 

Csemer Bogi énekesnő a terhesség alatt felszedett 16 kilót hamar le is adtaForrás: Facebook/BOOGIE

Habár Zámbó Jimmy legkisebb fia mindig is visszahúzódó életet élt, fogyása miatt kamerák elé állt, hogy biztassa sorstársait. "Mindig is hízékony voltam, szinte minden évben megpróbáltam csatát indítani a súlyfeleslegem ellen, de ezek az akciók kudarcba fulladtak. Februárban szakítottam a barátnőmmel. Az adta a végső lökést...Száztizenöt kilósan nem igazán voltam a csajok kedvence, úgyhogy muszáj volt lépnem, és hinni magamban. Úgy tűnik, jó úton járok: 115-ről 81 kilóra fogytam négy hónap alatt" - mesélte Adrián, aki egészségesen étkezik és hetente ötször jár edzőterembe.

Zámbó Adrián négy hónap altt 115-ről 81 kilóra fogyottForrás: Facebook/Adrian M. Zambo

Gáspár Evelin példáján felbúzdulva húga, a 15 éves Virág is az életmódváltás mellett döntött: "Korábban duci voltam, de már odafigyelek arra, hogy mit eszem. Leginkább kihagyom a vacsorát, és sokat futok a lakhelyünk körül. Nekem ez a két dolog vált be, ettől változott meg az alakom." - nyilatkozta a fiatal lány, aki 20 kilótól szabadult meg. 

Gáspár Virág gyönyörű, vékony kamaszlányként pózolt édesanyja mellett a Meglepetés magazin címlapjánForrás: Meglepetés magazin

Nyomozásunk szerint Tóth Vera legutóbb augusztusban adott számokban is mérhető információt a súlyáról. Ekkor ezt írta Instagramjára: "A fogyás Istenéhez imádkozom közben, hogy csak azt az utolsó tíz kilót adja meg nekem az ég. Meglesz az! -45 kg már megvan, a -55 is nemsokára!" Hogy azt a 10 kilót sikerült-e azóta leadni, nem tudjuk biztosan, de az év fogyása így is Veráé. 

Tóth Vera hatalmas változáson ment át, az idén bomba formába kerültForrás: Youtube, Instagram/Tóth Vera

Balázs Klári 2016 nyarán határozta el, hogy életmódot vált: "Mindig is egészségesen étleztünk Gyurikámmal, de az elmúlt egy évben szigorúbb lettem magammal. Szinte teljesen szénhidrátmentes étkezést folytattam. Száműztük az étrendünkből a cukrot, a fehér lisztet és megpróbáltunk minél kevesebb olyan élelmiszert fogyasztani, amiben tartósítószer, színezőanyag van" - mesélte Klári, aki ennek eredményeképpen 12 kilót adott le egy év alatt. Odafigyelt rá, hogy lassan adja le a kilókat, így bőre sem erezkedett meg, és nem is jöttek vissza plusz kilók. 

Balázs Klári nagyon lefogyott, szinte rá sem ismertünk Harsányi Levente képén az énekesnőreForrás: Instagram/Harsányi Levente