Sem a pucérkodásból, sem a gigantikus dekoltázsokból nem volt hiány 2017-ben a vörös szőnyeges eseményeken. Most összeszedtük nektek a legnagyobb ciciparákat: merész és sokkoló fotók következnek!

A melltartós megoldás

Charlize Theron az Atomszőke premierjén, az énekesnő, Halsey a Billboard-díjátadón vállalta be a melltartót. Nagyanyáink ezt valószínűleg hiányos öltözéknek gondolnák, manapság viszont egyre megszokottabb.

Charlize Theron és HalseyForrás: AFP

A begombolatlanul hagyott cicik

Halsey a Grammy-gálán viselte ezt a 90-es éveket is felvillantó outfitet a középen begombolatlanul hagyott selyeminggel. Demi Lovato pedig zakóját felejtette el begombolni az MTV EMA vörös szőnyegén.

Halsey és Demi LovatoForrás: AFP

A kibuggyanó szilikon

Kétségtelen, hogy a legdurvább dekoltázst idén Heidi Klum és Nicole Scherzinger szolgáltatta. Előbbi az MTV VMA-n, utóbbi a Billboard-gálán sokkolt a műcicivel. 

Heidi Klum és Nicole ScherzingerForrás: AFP

A felpolcolt mellek

Egy újabb klasszikus, Susan Sarandonnak például ez a kedvence. Idén Cannes-ban is ezt a figurát hozta, és ezúttal Rihanna is kipróbálta a Valerian és az ezer bolygó városa premierjén.

Susan Sarandon és RihannaForrás: AFP

A művészi villantás

Halsey nevét idén biztosan megtanuljunk. A melltartós és a begombolatlan megoldás után bemutatta a művészi villantást is: egy övvel ruházta fel melleit. Ebben a kategóriában indult Lady Gaga is Grammy-gálás outfitjével. 

Halsey és Lady GagaForrás: AFP

A legmélyebb dekoltázs

Szintén klasszikus megoldásnak számít az elmúlt évek alapján a szinte köldökig érő dekoltázs. Legtöbben ezt választották idén, ahogy Lara Stone, Rita Pereira, Halle Berry és Hailey Baldwin.

Lara Stone és Rita PereiraForrás: AFP

 

Halle Berry és Hailey BaldwinForrás: AFP

A legcsúnyább dekoltázs

Szegény Tara Reid csak árnyéka egykori önmagának. Ezzel az outfittel kivívta magának az év legrondább dekoltázsa címet.

Forrás: Northfoto