családalapítás kisbaba Való Világ újszülött RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhírt közölt nemrég a nagyvilággal VV Segal, teljes nevén Czifra Tamás: megszületett a kisbabája. 

Mint kiderült, a ValóVilág egykori szereplőjének családja egy kisfiúval bővült, aki ma reggel látta meg a napvilágot. A kicsi a Czifra Móric Tamás nevet kapta, és szerencsére az édesanyjával együtt kitűnő egészségnek örvendenek.

Czifra Tamás a mai nappal édesapa lett Forrás: Shutterstock

"Ma reggel megszületett a kisfiam, Móric. Én választottam a nevét, persze, az én keresztnevemet is megkapta, így továbbviszi majd a hagyományt. Ő az első gyerekem, a páromnak is, nagyon boldogok vagyunk. Bent voltam végig a szülés alatt, kőkemény voltam. Császárral szült a kedvesem, amennyire tudtam, segítettem, beszéltem hozzá. A legszebb ajándék nekem a kisfiam." - mesélte boldogan az édesapa a Blikknek.

"Ma 9:51-kor 54cm 3,3kg-val megérkeztem,hogy tovább vigyem nevet. CZIFRA MÓRIC TAMÁS...Móricka" - írja a közösségi oldalán az édesapa, aki többszáz lájkot kapott a követőitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.