Három gyermek érkezett a hajdúszoboszlói családba, de az apa és a rokonok örömét beárnyékolta egy borzalmas veszteség: az édesanya belehalt a szülésbe. A férj a felelősöket keresi, mert hiszi, hogy valaki hibázott. 

A hajdúszoboszlói fiatal kismama nagyon szeretett volna anya lenni, sajnos számára már nem adatott meg, hogy a kezében tarthassa gyermekeit. Hármasikrei szülése közben ugyanis meghalt. Férjének most sok nehézséggel kell szembenéznie, de mindenekelőtt tudni szeretné, hogy ki miatt halt meg a felesége. Tamás ugyanis hiszi, hogy valaki hibázott. 

Tamás tudni szeretné, miért halt meg a feleségeForrás: Facebook/Tamás Fábián

"A feleségem orvosa a tragédia óta elérhetetlen, a kórháztól nem kerestek meg, hogy részvétet nyilvánítsanak. Valaki pedig itt hibázott! Láttam, hogy baj van, de láttam azt is, hogy a műtőben tanácstalanok, a másik épületből, más emeletről és a túlsó szobákból kellett hozatniuk, amire szükség volt, nem tudták azonnal megkezdeni Niki újraélesztését. Talán megmenthették volna, ha minden kéznél van. Tudni akarom, miért nem tudták megmenteni a páromat! A tragédia óta hiába hívogatom a kórházat, a doktornőt" - mondta a Ripostnak az apa, aki dühös, ugyanakkor nagyon hálás az embereknek, akik segítik őket.