Hajdúszoboszlói tragédia: öt napja nem alszik a hármasikrek édesapja

Forrás: Facebook/Tamás Fábián -
halál Fábián Tamás anya Hajdúszoboszló hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvesztették édesanyjukat a hajdúszoboszlói hármasikrek, a fiatal anyuka a szülsébe halt bele. Szülei már búcsút vettek tőle, magára maradt férje pedig öt napja le sem hunyta a szemét. 

Borzalmas tragédia sújtotta a hajdúszoboszlói családot: három gyermekük született, de az édesanya belehalt a szülésbe. A 29 éves Fábián Tamás magára maradt három csecsemővel és a szörnyű fájdalommal, mely felesége elvesztése után maradt. A fiatal pár sokáig próbálkozott a gyermekáldással, végül lombikbébiprogram segítségével sikerült teherbe esnie az anyának. Határtalan volt az örömük, ahogy

az anya szüleinek is, várták, hogy nagyszülők legyenek.

Boldogság helyett azonban most a végtelen gyásszal kell megküzdeniük,

ők már búcsút is vettek lányuktól,

az újdonsült apuka pedig minden időt kihasznál, hogy a babákkal legyen.

Nem alszik a hármasikrek édesapja Forrás: Facebook/Tamás Fábián

Megrázó volt látni őket, ahogy csövek lógnak ki belőlük.

Borsnak"Ilyenkor egy bölcsődei gondozónő akár minden nap otthon segít a gyerekek ellátásában"

Nagyon várta, hogy anyuka lehessen

A fiatal Nikolett egy hajdúszoboszlói óvodában dolgozott, imádta a gyerekeket, és alig várta, hogy ő is anya lehessen. Kollégáit szörnyen megrázta a halála. "Imádta a gyerekeket, és nagyon várta, hogy anyuka legyen. Végtelenül kedves, szeretetteljes ember volt. Nagyon megrázott minket a halála" - mondta a tagóvoda vezetője.
Első gyermekét várja a 42 éves Eva Longoriahttp://www.life.hu/csalad/20171220-elso-gyermeket-varja-a-42-eves-eva-longoria.htmlA nagy hírt már a színésznő szóvívője is megerősítette.Család--Nem ismernek határokat, ha bántalmazásról van szó – 2017 legkegyetlenebb szülei (18+)http://www.life.hu/csalad/20171215-gyermekbantalmazas-2017-legkegyetlenebb-szulei-18.htmlAz is igazságtalan és brutális nevelési módszer, ha a gyermeket bezárják a sötét szobába, megütik vagy verbálisan megalázzák. Ám idén, sajnos több olyan eset is volt, amivel a kegyetlen szülők megmutatták igazi arcukat. CsaládOrigoSíró hozzászólások, könnyes posztok, avagy álérzelmekkel teli világban élünkhttp://www.life.hu/csalad/20171219-siro-hozzaszolasok-konnyes-posztok-meghalt-egy-hires-ember.htmlSzámtalan kérdést vet fel, amikor egy ismert ember meghal, legyen az természetes halálnem, baleset, gyilkosság vagy önkezűség. A közösségi médiát ellepő részvét posztok, a baráti beszélgetések, melyekben méltatjuk az elhunytat, és bizonyítani próbáljuk, hogy egy jó ember távozott a világból, lényegében felesleges körök, melyekben számtalan emberi tulajdonságunk felismerhető. Család--Titokban születtek ikrei Enrique Iglesiasnak?http://www.life.hu/csalad/20171219-enrique-iglesias-apa-lett.htmlDöbbenetes hír kelt szárnya nemrég: állítólag a hétvégén megszülettek Enrique Iglesias ikrei. Pedig eddig azt sem tudtuk, hogy egyáltalán gyermeket várnának. Család--Gyermeke születése után először jelentkezett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20171218-gyermeke-szuletese-utan-eloszor-jelentkezett-szabo-zsofi.htmlKét hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi. Mendel születését a közösségi oldalán jelentette be a műsorvezető, azóta azonban - érthető módón - nem posztolt a rajongóinak. Egészen mostanáig.Család--A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20171218-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesapja-keresi-a-felelost-felesege-halalaert.htmlHármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.