A vázákra gyakran csak másodlagos elemként tekintünk, pedig nem csupán átlátszó vagy sima fehér létezik belőlük. A legszebbeket, legextravagánsabbakat most bemutatjuk. Ámulj és bámulj!

 

 A Szavanna gyermekei    

Egy vadállat formájú vázánál már csak több vadállatos váza lehet több a sok(k)nál. De mi imádjuk! A zöld növények és a színes virágok is remekül mutatnak bennük.

Forrás: Press Loft

Egy férfi feje  

Te tudnál nyugodtan aludni, miközben a polcról egy ókori görög szobor néz rád? No, de ne ám akárhogyan! Kimondottan félelmetes lehet félálomban elkapni egy férfi pillantását, akinek virágok nőttek ki a fejéből. Ennek ellenére, mi bevállalnánk.

Forrás: Press Loft

Arany stukker  

Ezt nyugodtan kiteheted az asztalra akkor is, ha gyerek van a háznál. Nem kell félned, hogy véletlenül elsül. Igazán mutatós darab, bár a finom vonalakhoz szokott szemeknek talán sok a köbön.

Forrás: Press Loft

Luxus ívek  

Ez a váza nem csupán döbbenetes formatervezésével kápráztatja el a ház lakóit, bizony, igen értékes is; 24 karos arannyal van futtatva! Ez aztán a luxus.

Forrás: Press Loft

Itthon is kaphatsz szuper vázákat. Itt egy kis ízelítő:

1. Kerámia váza - KIKA 5990 Ft, 2. Ring váza - Rio art&design (ár nem ismert), 3. Zöld váza - IKEA 1990 Ft, 4. Páva formájú váza - H&M 6990 Ft, 5. Aluminium váza - Butlers 12.990 Ft, 6. Állatos kaspó - Jysk 1000 Ft/db, 7. Luxus kerámia vázák - Dekoreden Ár változóForrás: Life.hu