Katalin hercegnő pocak terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg a karácsonyi istentisztelen vett részt a királyi család többi tagjával együtt. A hercegnő kockás kabátja alatt pedig már jól látható volt az egyre gömbölyödő pocakja.

Katalin és Vilmos kézenfogva sétáltak a templomhoz, mellettük pedig Meghan Merkle és Harray herceg halad egymásba karolva. Az állapotos hercegnő kockás kabátot viselt, hozzá pedig fekete kucsmát tett a fejére. Tökéletesen nézett ki, mindig. A két soron gombolt kabát alatt pedig ott gömbölyödött a pocak, amit már mindenki annyira szeretett volna látni. A hercegi pár harmadik gyermeke áprilisban érkezik.

(l to r) Prince William, Duchess of Cambridge, Prince Philip, Meghan Markle and Prince Harry - Royals walk to Sandringham Church on Christmas Day on 25 December 2017 in London, UK. Forrás: NurPhoto/Avalon/NurPhoto/Malcolm Clarke




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.