Kapócs Zsóka programozott császárral fog szülni

Forrás: RTL Klub -
terhesség Kapócs Zsóka császármetszés veszélyeztetett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka nagyon sokáig várt arra, hogy végre anyuka lehessen, az álma pedig hamarosan valóra válik. Nemsokára életet ad kisfiának, de betegsége miatt el kellett döntenie, bevállalja-e a természetes szüléssel járó kockázatot. 

Kapócs Zsóka 6 évet várt arra, hogy végre teherbe essen, nem csoda, hogy boldogságát alig bírta magában tartani. Ugyan egész életében lányos anyukának készült, a sors egy fiúval ajándékozza meg. Zsókának persze ennyi várakozás után már csak az a fontos, hogy egészséges legyen a baba, és a terhességgel is minden rendben legyen.

Kapócs Zsóka programozott császárral szül Forrás: RTL Klub

Mivel azonban Zsóka endometriózissal küzd, meg kellett hozniuk egy komoly döntést. Annak érdekében, hogy a szülés közben ne merüljön fel komplikáció, sajnos le kellett mondania a természetes úton való szülésről. Az orvosokkal közösen úgy döntöttek, hogy programozott császármetszéssel hozza világra gyermekét: a császárt a terhesség 39. hetére tervezik - írja a hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.