Bepillantást nyerhettünk Meryl Streep otthonába: fotók!

ház színésznő otthon Meryl Streep családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta otthonát a világhírű színésznő: itt él. 

Meryl Streep egy igazi ikon a sztárok világában, hiszen nem csak háromszoros Oscar-díjas színésznő, aki bármilyen szerepben megállja a helyét, hanem egy különlegesen elegáns, fiatalos nő is, aki közel a 70-hez is jó pár évet letagadhatna.

Korábban már elárulta, mi a fiatalsága titka, a Golden Globe-gálán pedig meg is csodálhattuk Meryl Streep-et, aki egy tekintélyt parancsoló fekete estélyiben kápráztatta el a vendégeket. Most pedig az otthonába is betekintést engedett, ami nem meglepően ugyanolyan stílusos, mint a tulajdonosa.

Így fest kívülről a sztár otthona Forrás: Trulia Real Estate

A 68 éves sztár háza Kaliforniában, Pasadena városában található. A letisztult formájú épületre főképp a fehér és a natúr színek kombinációja a jellemző.

Ebben a tágas étkezős nappaliban szokott pihenni Forrás: Trulia Real Estate

A képeken is jól látszik, hogy a színésznő kerüli a felesleges műtárgyakat, és a feltűnő kiegészítőket is.

Nem semmi a panoráma Forrás: Trulia Real Estate

Megmutatta otthonát Jennifer Aniston

Lélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i házát. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem hagynánk el az otthonunkat: fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.