Ezek lesznek 2018 sminkszínei: így használd őket

Forrás: Shutterstock -
szépségápolás smink szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket.

Az új árnyalatok között megtaláljuk a Meadowlark madársárga árnyalatot, a Cherry Tomato koktélparadicsomot, a Little Boy Blue égszínkéket, a Chili Oil vörösesbarnát, a Blooming Dahlia barackos rózsaszínt, a Pink Lavender pasztell levendulát, az Arcadia türkizzöldet, az Ultra Violet kékeslilát, vagy ultraibolyát, az Almost Mauve halvány mályvát, az Emperador mély csokibarnát, a Spring Crocus élénk lilát, valamint a vibráló Lime puncsot.

Ezek lesznek 2018 sminkszínei Forrás: Panton

Ezek a színek önmagukban vagy túláradóak, vagy uncsik, vagy éppen sápasztóak, ezért mindenképpen kombinálni kell őket. Ám ha jól válogatod össze a színeket, akkor kiragyogsz a szürke hétköznapokból. Érdemes ezekhez a színekhez keverni a barackos pinket, citromsárgát, narancsot, pálmalevél zöldet, lazúros kéket, mély farmerkéket, ködös szürkét, meleg homok barnát, piszkos fehéret.

  • Ha friss lendületre vágysz, akkor a barackos rózsaszínt keverd a krókusz lilával, az égszínkéket a türkizzölddel, a madársárgát az égszínkékkel. Rúzsban jól illik ezekhez a kombinációkhoz a rózsaszín, a lazac, a barackos pink, fukszia.
  • Ha természetes hatást szeretnél, akkor bátran keverd a halvány mályvát a vörösesbarnával, a barackos rózsaszínt a pasztell lilával. A halvány mályvát a csokibarnával, a pasztell nude árnyalatot a vörösesbarnával. Rúzsszínekkel harmonikusabbá teheted a megjelenésedet, jól passzol ezekhez az árnyalatokhoz a nude, a mályva, a rózsaszín, a barack és a narancsospiros.
Bátran keverd a barackos rózsaszínt a pasztell lilával Forrás: Shutterstock
  • Ha bevállalós vagy, akkor mindenképp próbáld ki a lime puncsot a türkizzölddel, az ultraibolyát a madár sárgával, a krókusz lilát az ultraibolyával, a koktélparadicsomot a vörösesbarnával. Ezekhez a kombinációkhoz bátran használj narancsot, a koktélparadicsom pirosat, lilát, fuksziát, neon pinket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.