Az év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket.

Az új árnyalatok között megtaláljuk a Meadowlark madársárga árnyalatot, a Cherry Tomato koktélparadicsomot, a Little Boy Blue égszínkéket, a Chili Oil vörösesbarnát, a Blooming Dahlia barackos rózsaszínt, a Pink Lavender pasztell levendulát, az Arcadia türkizzöldet, az Ultra Violet kékeslilát, vagy ultraibolyát, az Almost Mauve halvány mályvát, az Emperador mély csokibarnát, a Spring Crocus élénk lilát, valamint a vibráló Lime puncsot.

Ezek lesznek 2018 sminkszíneiForrás: Panton

Ezek a színek önmagukban vagy túláradóak, vagy uncsik, vagy éppen sápasztóak, ezért mindenképpen kombinálni kell őket. Ám ha jól válogatod össze a színeket, akkor kiragyogsz a szürke hétköznapokból. Érdemes ezekhez a színekhez keverni a barackos pinket, citromsárgát, narancsot, pálmalevél zöldet, lazúros kéket, mély farmerkéket, ködös szürkét, meleg homok barnát, piszkos fehéret.

  • Ha friss lendületre vágysz, akkor a barackos rózsaszínt keverd a krókusz lilával, az égszínkéket a türkizzölddel, a madársárgát az égszínkékkel. Rúzsban jól illik ezekhez a kombinációkhoz a rózsaszín, a lazac, a barackos pink, fukszia.
  • Ha természetes hatást szeretnél, akkor bátran keverd a halvány mályvát a vörösesbarnával, a barackos rózsaszínt a pasztell lilával. A halvány mályvát a csokibarnával, a pasztell nude árnyalatot a vörösesbarnával. Rúzsszínekkel harmonikusabbá teheted a megjelenésedet, jól passzol ezekhez az árnyalatokhoz a nude, a mályva, a rózsaszín, a barack és a narancsospiros.
Bátran keverd a barackos rózsaszínt a pasztell lilávalForrás: Shutterstock
  • Ha bevállalós vagy, akkor mindenképp próbáld ki a lime puncsot a türkizzölddel, az ultraibolyát a madár sárgával, a krókusz lilát az ultraibolyával, a koktélparadicsomot a vörösesbarnával. Ezekhez a kombinációkhoz bátran használj narancsot, a koktélparadicsom pirosat, lilát, fuksziát, neon pinket.

Legyél kísérletező ezekkel a fantasztikus új színekkel, felpezsdítik a mindennapjaidat.