Ha különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre.

Black Attack  

Ha követed a trendeket, és igazi fashionista vagy, akkor ki kell próbálnod az új vadmacska szemfestést. A Black Attack trendhez nem kell más, mint egy tartós fekete szemceruza vagy tus és egy kis vagányság. Az új macskaszemet kétféleképpen készítheted el. Ha visszafogottabban szeretnéd, akkor csak felül, ha igazán látványosan, akkor alul-felül kihúzva. A felső vonalat a szemzugtól kifelé vastagítva húzd túl a szemöldököd külső szára felé laposan, és kösd össze a szemhéjad külső sarkával. Ha bevállalós vagy, és drámaibb macskaszemet szeretnél, akkor alul is húzd meg a tusvonalat összemosva a vízvonaladdal, valamint a túlhúzást kösd össze a felső tusvonallal. A cicaszemet koronázd meg egy dúsító szempillaspirállal, hogy végzetes legyen az összhatás.

Black AttackForrás: Shutterstock

Twiggy Look 

Álnaív, ártatlan tekintetet szeretnél? Akkor próbáld ki az új Twiggy Lookot. A 60-as évek újragondolt változata álmodozó, kislányos bájjal ruház föl. A mozgószemhéjadra satírozz egy piszkos fehér árnyalatú szemhéjpúdert. Húzd ki a vízvonaladat törtfehér szemceruzával. Mélyítővonaladat hangsúlyozd hideg barna, matt szemhéjpúderrel. Szempilláidat alul és felül gazdagon fesd ki, és már kész is az ábrándos tekintet.

Twiggy LookForrás: Shutterstock

Metallic Look 

Végre visszatértek a csillogó textúrák, ám hűvösebb, jegesebb árnyalatokkal. Kedvedre válogathatsz a kínálatban, megtalálod a jeges meleg és a szikrázóan dermesztő színeket is. Élmény velük kísérletezni. Akkor a legizgalmasabb, ha tetszőlegesen készítesz egy füstös hatású szemfestést, de ötvözöd a hideg-meleg árnyalatokat. De itt még nincs vége a csillogásnak, mert itt vannak a metálfényű ajakrúzsok, szájfények és körömlakkok, hogy teljes legyen az izgalom.

Metallic LookForrás: Shutterstock

Color Punk

Ha imádod a színeket és a füstös hatású szemfestést, akkor ez a trend megérinthet, ugyanis a matt és a fényes textúrákkal, valamint a kontrasztos színekkel játszik. Sok szabadságot kínál, mert nincsenek kőbevésett szabályai, csak a képzeleted szabhat határt. Tegyél a szemzughoz csillogó narancs árnyalatú szemhéjpúdert, a mozgószemhéjadra matt kobaltkéket a mélyítővonaladat lilával hangsúlyozd. Holografikus highlighttal emeld ki a szemöldökcsontot és az arccsontot. Szempilláidat fekete dúsító szempillaspirállal fesd ki hozzá, így még kontrasztosabban megdobja a szemfestést. Az ajkadat egy neon fukszia ajakrúzzsal koronázd meg.

Color PunkForrás: Shutterstock

Prizmatikus ajkak 

Az ombre hatás továbbgondolásából alakult ki az új izgalmas ajakfestés. Az elkészítése egyszerű. Első lépésként tedd fel a mattra száradó, tartós ajakrúzsodat, várd meg míg megszárad, és ezután egy kontrasztos csillogó szemhéjpúdert satírozz az ajkaid belső felére. Még izgalmasabb hatást tudsz elérni, ha a több színben játszó holografikus highlighterrel készíted el.

Gorgeous ombré #lips by @mayaraoliveiramakeup using Signed, Sealed Power Crayon with Steady Glow Lip Vex in the center. #SigmaBeauty

SigmaBeauty.com (@sigmabeauty) által megosztott bejegyzés,