Egy luxusfeleség természetesen luxuskörülmények között szül. Nem lesz máshogy Smaltig Dalmánál sem, aki egy magánklinikán hozza világra második gyermekét.

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma hamarosan életet ad második gyermekének. A kismamának határozott elképzelése van arról, hogy mire lesz szüksége a szülőszobán.

"Csakis a magánkórház jöhet szóba, mert ott nyugalom van. Kisebb egészségi probléma miatt sajnos a normál szülés szóba sem jöhet, csak a császár, de így is apás szülés lesz. De ez is gyönyörű, nincs különbség. Rosszindulatú, aki mást gondol. Fontos, hogy a nő jól érezze magát szüléskor, ezért kértem a szobánkba gyümölcskosarat. Szofi lányomnál is volt, anélkül el sem tudom képzelni a szülést" - mondta a Borsnak Dalma, aki gyerekruha tervezéssel fogalalkozik.

Smaltig Dalmának rendkívül fontos, hogy luxuskörülmények között szüljönForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

A luxusfeleség már azt is eldöntötte, hogy amint befejezte a szoptatást, kés alá fekszik. Megcsináltatja a cicijét: "Nem titkolom, hogy implantátum van a mellemben. Két gyermek után nem lesz már az igazi, ezért mondtam a férjemnek, hogy szoptatás után szeretném felkeresni a plasztikai sebészemet, hogy megműtsön."