Szilágy Istvánt fia bántalmazta tavaly nyáron, ami miatt a színművész több bordája is eltört. Az ügy bíróság elé került, a tárgyaláson pedig a színművész végig a fiát védte: folyton csak azt ismételgette, hogy nem bántotta őt a gyermeke. 

Szilágyi Istvánra tavaly nyáron emelt kezet a fia, ami miatt a színművésznek komoly sérülései lettek. A rendőrök bilincsben vitték el Péter és azóta is bent tartják. Az ország Lópici Gáspárjának több bordája eltört, de ennek ellenére ő körmeszakadtáig a fiát védi, és hazavárja. Az ügyet a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalta, de nem úgy alakult, ahogy Szilágyi és fia remélték.

Szilágyi István fiát védte a bíróságonForrás: RTL Klub

Mindketten az állították ugyanis, hogy farakásra esett a színész, ezért keletkeztek a sérülések, de a szakértő cáfolja ezen állítást. Szerinte a bordatöréseket nagy valószínűséggel mechanikus behatások okozták, illetve ilyen sérülések nem származhatnak eséstől. Minden szó igaz, amit a fiam mondott, bírónő, a többi dolog pedig nem, nem bántott engem, ez az igazság" – idézi a Blikk Szilágyi István a bíróságon lehangzott nyilatkozatát. Két tanú vallomása is cáfolja azonban a színművész állítását. Az egyik a az eset után eljáró egyik rendőr, a másik a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti központi ambulanciájának rezidense: mindketten egybehangzóan azt állítják, Szilágyi István nekik bevallotta, hogy fia okozta a sérüléseit. A színművész nehezen viselte a dolgok alakulását, próbált a fiához szólni a tárgyalóteremben, ami miatt ki is vezették. „Nem vagyok túl jól, de eljöttem ide. Ez a lényeg, hogy elmondjam újra és újra, hogy a fiam ártatlan. Nem bántott. Ez az egész ügy csak az orvosok, a rendőrök és az újságírók fantáziájában létezik" – mondta a lapnak Szilágyi, aki korábban többször ia azt nyilatkozta az újságíróknak is, hogy a fia okozta a sérüléseit, a Life.hu riporterének is elmondta, hogyan történt az eset.

Szilágyi István fia 5 évet kaphat apja összeveréséért

Vádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza, öt évet is kaphat tettéért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!