Kasza Tibi kedvese teljesen kiakadt: azt is elmesélte, hogy mi a baj.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kasza Tibi és Darai Andrea tavaly novemberben a Grand Canyonhoz utazott, hogy a világ háta mögött, lélegzetelállító panoráma kíséretében mondhassák ki a boldogító igent

A szerelmespár titokban házasodott, ugyanis az ország-világ előtt zajló leánykérés után szerettek volna egy kis intimitást kiharcolni maguknak. Az esküvőt követően Thaiföld felé vették az irányt, itt töltik a nászútjukat. 

Manker teljesen ki van bukva a körülöttük járkáló emberek miattForrás: Facebook/Kasza Tibor

A sziget olyan, mintha meseországba repítené a szerelmeseket, de Manker mégis zsörtölődik, ugyanis zavarja, hogy mások is fürdeni mernek a partszakaszukon, nem beszélve azokról, akik átsétálnak a homokos vízpartjukon. 

"Pont sikerült elküldenem innen a csürhét. Egy hétig dolgoztam rajta, erre megjön kettő valaki, te egyből köszönsz, holnap is itt lesznek. És nézd meg, jönnek ide, nézik a házat, jó, hogy már a medencébe be nem engedjük őket." - mondta feszülten a feleség. Manker annyira felszívta magát, hogy az egyik követőjüket is kiosztotta, aki megjegyezte, hogy a sztárpár a nászút alatt bizonyára nem dolgozik valami sokat: 

"Egyébként hozzátenném, kedves nem tudom ki volt ez, hogy attól, hogy nincs az posztolva, hogy mennyit dolgozunk vagy nem, attól függetlenül rengeteget dolgozunk. És nem véletlen vagyunk éjjel-nappal ébren." - folytatta az elégedetlenkedést a szexi szépség. 

Úgy tűnik a világ egyik legcsodásabb helyén sem lehet felhőtlen a hangulat.