Kasza Tibi elárulta a lánykérés részleteit - Videó!

Forrás: TV2 -
lánykérés Darai Andrea Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi lánykérését mindenki láthatta, hiszen élő adásban tette fel a nagy kérdést. Most követőinek azt is elárulta, hogyan szervezte meg a nagy és romantikus pillanatot. Nem volt egyszerű.

Kasza Tibi élő adásban kérte meg barátnője kezét, az egész ország láthatta a romantikus pillanatot a Nagy Duett színpadán. Barátnője, Darai Andrea könnyek között mondott igent a nagy kérdésre, aminek előkészületeiről Kasza Tibi mesélt élő bejelentkezésben a Facebook-oldalán követőinek.

Kasza Tibi elárulta a kulisszatitkokat Forrás: TV2
Újraindul a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-ujraindul-a-morning-show-stohl-andrassal-pataki-zitaval-es-janklovics-peterrel.htmlA Class FM reggeli műsora, a Morning Show új nevekkel erősít: a biztos siker érdekében ismert emberek köszöntik a hallgatókat ezentúl reggelente: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián csalódott az édesanyjában: nem ment el az eljegyzésükrehttp://www.life.hu/sztarok/20170419-berki-krisztian-csalodott-edesanyjaban.htmlBerki Krisztián és édesanyja kapcsolata nem volt túl felhőtlen. A sztárt leginkább a nagymamája nevelte, míg édesanyja dolgozott, de felnőttkorára igyekezett megbocsátani a külön töltött időszakot. Az asszony azonban ismét hatalmas fájdalmat okozott a fiának... TV + SztárokOrigoHolló Márta híradósként tért vissza az ATV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hollo-marta-hiradoskent-tert-vissza-a-kepernyore.htmlÖt évvel ezelőtt szakított a tévézéssel Holló Márta, pedig 14 éven keresztül dolgozott szerkesztőként az RTL Klubnál. Most viszont visszatért a képernyőre, méghozzá híradósként! TV + SztárokOrigoExek az édenben: Bíró Franciskát nem először láthatjuk a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-exek-az-edenben-biro-franciskat-nem-eloszor-lathajtjuk-kepernyon-vigyel-elben-szerepelt.htmlNem kellett sokat várni arra, konkrétan semennyit, hogy az Exek az édenben című műsorban feltűnjön egy ismerős arc. Bíró Franciska az RTL Klub Vigyél el! című műsorában is megcsillogtatta képességeit fizikai adottságait. TV + Sztárok--Hujber Ferenc és felesége veszekedése miatt rendőrt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hujber-es-felesege-vitajaba-a-rendorsegnek-is-be-kellett-avatkoznia.htmlHujber Ferenc mostanában nem tökéletes alakítása miatt kerül a címlapokra. Néhány héttel ezelőtt fura istenképzetei miatt foglalkozott vele a sajtó, sokan őrültnek, volt, aki betegnek titulálta a sztárt. Ezúttal pedig egy családi viszály miatt kellett közbeavatkoznia a rendőrségnek... TV + SztárokOrigoTóth Gabi rajongói kiakadtak, hogy szakított Trap kapitánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-toth-gabi-rajongoi-kiakadtak-hogy-az-enekesno-szakitott-trap-kapitannyal.htmlHúsvétvasárnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és Trap kapitány kapcsolatának vége. Az énekesnő és exe később videóüzenetben kommentálta a hírt. A rajongóknak azonban nem tetszik, hogy Gabi ismét szingli, sőt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.