Cooky és Debóra gyermeke, Kevin hamarabb érkezik a vártnál

Forrás: TV2 -
Debóra Cooky gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitte Cooky és fiatal párja, hogy van még idejük a babára, de kiderült, hogy a fiatalúr hamarabb érkezik: igazából bármelyik pillanatban megszülethet! Mindketten nagyon izgatottak, alig várják már, hogy kezükbe tarthassák Kevint.

Cookyra egy fiatal lány, Debóra személyében talált rá a szerelem, miután feleségével tönkrement a házasságuk. Ez a kapcsolat pedig egy olyan dologgal ajándékozta meg, amiről már szinte le is mondott: Cooky nemsokára apuka lesz, ráadásul a vártnál hamarabb érkezik meg családjukba Kevin: vagy a mostani hétvégén, vagy jövő hét elején megszületik.

Bármikor szülők lehetnek! Forrás: TV2

a kis herceg nem bír várni másodikáig, már nagyon köztünk akar lenni"

Lokálnak

Cooky anyukája pedig már meg is érkezett, hogy segítségükre legyen.

A rádiós pedig biztos benne, hogy sok dolga ellenére mindig lesz ideje a gyerekre. "Már mindent átgondoltam, bele fog férni az életembe a pici, nem kell miatta feláldoznom semmit. Ha mégis, állok elébe, hisz innentől kezdve ő az első" - mondta Cooky.

Íme, az első fotó Cooky és Debora kisbabájáról

Facebookjára posztolta ki babájuk ultrahangos fotóját Cooky és egyben megerősítette a hírt, apa lesz. Nézd meg a képet itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.