Azt hitte Cooky és fiatal párja, hogy van még idejük a babára, de kiderült, hogy a fiatalúr hamarabb érkezik: igazából bármelyik pillanatban megszülethet! Mindketten nagyon izgatottak, alig várják már, hogy kezükbe tarthassák Kevint.

Cookyra egy fiatal lány, Debóra személyében talált rá a szerelem, miután feleségével tönkrement a házasságuk. Ez a kapcsolat pedig egy olyan dologgal ajándékozta meg, amiről már szinte le is mondott: Cooky nemsokára apuka lesz, ráadásul a vártnál hamarabb érkezik meg családjukba Kevin: vagy a mostani hétvégén, vagy jövő hét elején megszületik.

Bármikor szülők lehetnek!Forrás: TV2

Úgy tűnik, hogy a kis herceg nem bír várni másodikáig, már nagyon köztünk akar lenni" – mondta Cooky, aki bent lesz a szülőszobán. „Nem tudom, mire számítsak, egy biztos, én ott leszek bent és támogatni fogom a szerelmem. Ha nem bírom ki a végéig, akkor B-tervnek ott lesz Debi édesanyja a folyosón, és vált majd engem. Debóra alapvetően kisfiút szeretett volna, így neki minden vágya teljesült. Én kislányra vágytam, de persze már megbarátkoztam a gondolattal, hogy fiam lesz, alig várom, hogy együtt menjünk focizni" – mondta a Lokálnak a rádiós. Azt is leszögezte, hogy Kevin tervezett baba, és habár fontosnak tartják az esküvőt, egyelőre nem foglalkoztatja őket ez a téma. "Kevin tervbe volt véve, az esküvőn azonban még a mai napig nem gondolkodtunk el. Most minden erőnkkel a baba születésére koncentrálunk, nem törődünk a házassággal. Egyébként is úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban az igazi köteléket a közös gyermek jelenti, nem pedig egy papír. Ettől függetlenül hívő emberként fontosnak és példaértékűnek tartom a házasságot, de a tradicionális eljegyzés és esküvő még várat magára" - mondta még Cooky, aki azt is elárulta, hogy Debóra nagyon jól viselte a terhességet, Cooky anyukája pedig már meg is érkezett, hogy segítségükre legyen. A rádiós pedig biztos benne, hogy sok dolga ellenére mindig lesz ideje a gyerekre. "Már mindent átgondoltam, bele fog férni az életembe a pici, nem kell miatta feláldoznom semmit. Ha mégis, állok elébe, hisz innentől kezdve ő az első" - mondta Cooky. 

Íme, az első fotó Cooky és Debora kisbabájáról
Facebookjára posztolta ki babájuk ultrahangos fotóját Cooky és egyben megerősítette a hírt, apa lesz. Nézd meg a képet itt!