Nicole Kidman két örökbefogadott gyermeke van, de Connor és Isabella inkább az apjukat és a vallást választották. Úgy tűnik, már Nicole is lemondott róluk.

Köztudott, hogy Nicole Kidman és Tom Cuise kapcsolata a többi között a szcientológia miatt ment tönkre. A színésznő nem bírta tovább, hogy férje mindent alárendel a hitének, így elváltak útjaik. Két örökbefogadott gyermekük inkább az apjukat választották a válás után, és ezzel együtt természetesen a szcientológiát. 

Nicole KidmanForrás: AFP/Valery Hache

A válásnak bizonyára örült a vallási közösség, ők ugyanis soha nem szimpatizáltak Nicole Kidmannel, így azért is mindent megtettek, hogy a két gyerek minél kevesebb időt tölthessen az anyjukkal. A színésznő sokáig küzdött az elhidegülés ellen, de egy idő után feladta a harcot. Ezt bizonyítja az is, hogy a Golden Golbe-on Nicole elfelejtette megemlíteni beszédében a két örökbefogadott gyermekét, csak a Keith Urbannal közös lányainak mondott köszönetet, ami miatt az internet népe ki is kezdte a színésznőt. "Ezt a díjat Sunnynak és Faithnek ajánlom! Ez a tiétek, kicsikéim" - mondta Nicole.