pucérkodás Csobot Adél Istenes Bence RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az otthoni pucérkodásról beszélgettek a minap az RTL Klub Reggelijében. Csobot Adél élőben jelentkezett be, és elmondta véleményét. 

Az apropót az szolgáltatta, hogy korábban Istenes Bence pucér, fürdés közben készült családi fotót tett közzé: természetesen semmi nem látszódott a fotón, aminek nem kellett. Adél elmondta, hogy igaz, kaptak negatív kommenteket is, de náluk ettől függetlenül nem tabu a pucérkodás. Arról is beszélt, ő nem puszilja szájon a gyermekét, de ha valaki igen, abban sem lát kivetni valót.

Ti pucérkodtok/pucérkodnátok a gyerek előtt?

A japán hóemberek szinte már műalkotások: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180126-a-japanok-csodalatos-hoembereket-keszitettek.htmlBár idén nem sok lehetőségünk volt hóembert rakni, de azért így is akadt pár olyan nap, amikor a hónunk alatt répával, edénnyel és pár széndarabbal sikerült valami emberszerűt építenünk a kertben, vagy épp az utcán. Ám akármilyen szuper hóembert is készítettünk, az sehol sincs a japánok alkotásaihoz képest. Család--Rubint Réka kisfia, Zalán lenyelt egy kulcsothttp://www.life.hu/csalad/20180127-rubint-reka-kisfia-zalan-lenyelt-egy-kulcsot.htmlNapokat tölött rémületben Rubint Réka, miután észrevette, hogy legkisebb gyermeke, Zalán, lenyelt egy kucsot.CsaládOrigoMegmutatta újszülött kisfiát a 48 éves, magyar műsorvezető, Cookyhttp://www.life.hu/csalad/20180127-megmutatta-ujszulott-kisfiat-a-48-eves-magyar-musorvezeto-cooky.htmlA büszke apuka a gyerekszobából posztolt.CsaládOrigoVáratlanul esett teherbe Szabó Zsófi, már a lombikprogramon gondolkodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180126-varatlanul-esett-teherbe-szabo-zsofi-mar-a-lombikprogramon-gondolkodtak.htmlSzabó Zsófi őszintén mesélt arról, hogy milyen nehezen sikerült teherbe esnie. Három betegséggel is szembe kellett néznie, már-már a lombikprogramra kezdett el készülni, de a kis Mendel váratlanul mégis megfogant. Család--Különleges alkalmat ünnepeltek Szabó Zsófiék, fotót is posztoltak rólahttp://www.life.hu/csalad/20180124-kulonleges-alkalmat-unnepeltek-szabo-zsofiek-fotot-is-posztoltak-rola.htmlA Normafán kirándult Szabó Zsófi férjével és kisfiával. Bár már sétáltak együtt, most először ruccantak ki hármasban hosszabb időre. Család--Nőkről nőknek, avagy létezésünk bonyolultságában rejlik annak szépségehttp://www.life.hu/csalad/20180125-a-noi-elet-bonyolultsagarol.htmlHa egy túltolt feminista propagandára, vagy egy „milyen igazságtalan az élet velünk, nőkkel" dicshimnuszra számítasz, akkor nem jó helyen jársz. A női lét önmagában egy csodálatos és összetett jelenséghalmaz, melyben nagy szerepet kapnak a hormonok, no meg persze az agyunk bonyolult kapcsolódásai is. Erre remek példát ad az az a kis szösszenet, melyben egy pár fekszik este az ágyban, a férfi pedig a plafont bámulja. A nő egyből kombinálni kezd: „Biztos, már nem tetszem neki, másra gondol, szeretőt tart, nem ízlett a vacsora, utálta az esti romantikus filmet, neheztel valamiért...stb." A férfi mindeközben: „Az ott tényleg egy légy a plafonon?" Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.