Istenes Bence pucéran fürdőzős képe kiverte a biztosítékot néhány kommentelőnél

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
pucér komment Istenes Bence fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence vasárnapi közös fürdőzésüket örökítette meg, és posztolta ki Instagram-oldalára, de nem minden kommentelőnek nyerte el a tetszését. „Undorító perverz" – írta egyikük.

Ahogy mi is megírtuk, Istenes Bence megmutatta, hogy néz ki az ő kis családjukban egy vasárnap délután. Teliengedték a kádat vízzel, és mind a hárman beszálltak egy kiadós pancsikolásra, ezt a meghitt pillanatot meg is örökítette a műsorvezető. Persze nem tartotta meg csak magának, Instagram-oldalán közzétette az elkészült fotót. A követők nagy része majd' elolvadt az idilli családi képtől, de persze nem mindenki. Egy-két kommentelő szerint Bence ezzel a képpel túl messzire ment.

Istenes Bence kiverte a biztosítékot Fotó: Marton Szilvia - Origo


Persze a negatív hozzászólók alaposan megkapták a magukét, Bence rajongói egyből kiosztották őket.

Istenes Bence pucér fotót osztott meg fürdőző családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20180122-istenes-bence-pucer-fotot-osztott-meg-furdozo-csaladjarol-natan.htmlCuki fotót osztott meg Instagramján Istenes Bence: a képen az látható, amint párjával, Csobot Adéllal és kisfiukkal, Nátánnal együtt boldogan pancsolnak a fürdőkádban. Család--Cooky és Debóra már felkészültek a gyerek érkezésére: bármikor megszülethethttp://www.life.hu/csalad/20180122-cooky-es-debora-mar-felkeszultek-a-gyerek-erkezesere.htmlCooky és Debóra semmit sem hagytak az utolsó pillanatra, már teljesen készen állnak a kicsi fogadására. CsaládOrigoMegmutatta kisfiát Cooky és fiatal szerelme, Debórahttp://www.life.hu/csalad/20180121-megmutatta-kisfiat-cooky-es-fiatal-szerelme-debora.htmlCooky fiatal szerelme, Debóra már a 38. hétben van, a baba mármelyik pillanatban megérkezhet.Család--Megszületett Tomán Szabina második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180121-megszuletett-toman-szabina-masodik-gyermeke.htmlÁrpa Attila exe tegnap délután adott életet második gyermekének.CsaládOrigoÍgy gömbölyödik Nagy Adri terhespocakja: videó! http://www.life.hu/csalad/20180119-egyre-gombolyodik-nagy-adri-terhes-pocakja.htmlLassan, de biztosan növekszik a csinos színésznő pocakja. CsaládOrigoHázasságról és családról mesélt Korpás Krisztina, Tilla felesége http://www.life.hu/csalad/20180119-tilla-felesege-korpas-krisztina-meselt-csaladrol-es-hazassagrol.htmlTilla és felesége, Krisztina már több mint 20 éve egy párt alkotnak. Krisztina a kapcsolatuk titkáról, illetve a gyereknevelésről is mesélt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.