Gáspár Győző régi tragédiáról vallott: meghalt a harmadik gyermekük

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
halál Gáspár Győző tragédia Győzike gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző két gyönyörű lány büszke édesapja, de ha minden rendben lett volna, akkor 3 gyermekük volna: sajnos egyik kislányuk meghalt. A szörnyű tragédiáról most először beszél az énekes. 

Gáspár Győző életében mostanában rengeteg a probléma, volt idő azonban, amikor mindenki irigyelte az énekest. Pedig nem tudtak mindent Győzikéékről, az ő életüket is beárnyékolja egy tragédia, amiről eddig nem sokat beszéltek. Az énekes azonban kivételt tett és elmondta, milyen szörnyű veszteséget kellett átvészelniük.

Győzike életük legnagyobb tragédiájáról vallott Forrás: MTI/Kollányi Péter

meghalt a harmadik gyerekünk:

Megsérült Csuja Imre A mi kis falunk forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-a-mi-kis-falunk-forgatasan-megserult-csuja-imre.htmlA mi kis falunk forgatása nemcsak boldog pillanatokat szerzett a szereplőknek, Csuja Imre például megsérült. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoA gyermekmunka múltja és jelene: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180131-gyermekmunka-europaban-az-egyesult-allamokban-fotok.htmlAzt gondolnánk, hogy azoknak a szörnyű időknek, melyekben a kisgyerekek gyárakban dolgoztak, és kegyetlenül kizsákmányolták őket, már vége. Sajnos azonban ez messze sincs így. 100 éve még Európában is virágzott a gyermekmunka, melyről döbbenetesen őszinte képek is születtek. Család--Trokán Anna máris dolgozik: kisfiát is magával viszi a munkábahttp://www.life.hu/csalad/20180131-trokan-anna-maris-dolgozik.htmlTrokán Anna már visszatért a színpadra, és ha nem tudja kire bízni kisfiát, akkor bizony a próbákra is magával viszi: így dolgoznak együtt Karesszal. CsaládOrigoValentin-napi ajándékötletek, a szenvedélyes szerelem jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20180130-valentin-napi-ajandek-otletek-igazan-szerelmeseknek.htmlA Valentin-nap a szerelmesek napja, még akkor is, ha sokan erőltetettnek érzik. Az érzéseink kimutatását természetesen nem szabad az év csupán egy napjára korlátozni, de ez egy remek alkalom, hogy valamivel meglepd a párodat. Mutatunk pár olyan dolgot, ami messze sem elcsépelt vagy értelmetlen ajándék, ugyanakkor remekül ki tudod mutatni vele szenvedélyes szerelmedet. Család--Ilyen gyönyörű nevet kapott Vastag Tamás kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180129-gyonyoru-nevet-kapott-vastag-tamas-kisfia.htmlVégre elárulta kisfia nevét Vastag Tamás. Az énekes múlt hét óta immár büszke kétgyermekes édesapa. Család--Sztárok, akik 20 éves koruk előtt lettek édesanyákhttp://www.life.hu/csalad/20180113-sztarok-akik-nagyon-fiatalon-lettek-edesanyak.htmlNyolc híresség, akik meglepően fiatalon adtak életet első gyermeküknek. Van köztük olyan is, aki még a harmincötödik születésnapja előtt nagymama lett! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.