Gáspár Győző két gyönyörű lány büszke édesapja, de ha minden rendben lett volna, akkor 3 gyermekük volna: sajnos egyik kislányuk meghalt. A szörnyű tragédiáról most először beszél az énekes. 

Gáspár Győző életében mostanában rengeteg a probléma, volt idő azonban, amikor mindenki irigyelte az énekest. Pedig nem tudtak mindent Győzikéékről, az ő életüket is beárnyékolja egy tragédia, amiről eddig nem sokat beszéltek. Az énekes azonban kivételt tett és elmondta, milyen szörnyű veszteséget kellett átvészelniük.

Győzike életük legnagyobb tragédiájáról vallottForrás: MTI/Kollányi Péter

"Evelin születése után nyolc év telt el, mire Bea nagyon nehezen, a sokadik beültetésre esett csak teherbe. Miután sikeres volt a mesterséges megtermékenyítés, nagyon boldogok voltunk, hiszen kiderült, két babával is bővül a család. Csakhogy Bea öt hónapos terhesen, takarítás közben leesett a létráról, ami miatt meghalt a harmadik gyerekünk: elveszítettük az egyik kislányunkat, Virág ikertestvérét, Grétát. Ez életünk nagy tragédiája, amit a mai napig nem tudunk feldolgozni" - mondta Győzike a Star Magazinnak.