Heti trendjelentés: Jennifer Lopez borzalmasan nézett ki a vörös szőnyegen

Chrissy Teigen Kirsten Dunst street style vörös szőnyeg Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmasan indult a hét a Grammy-gálával, aztán volt még néhány filmpremier és vörös szőnyeges esemény, amin emlékezetes ruhaköltemények is feltűntek. Mutatjuk őket!

Fekete istennők

Megérkezett az új Marvel-film, a Fekete Párduc, aminek premierjére igazán stílusosan érkeztek a sztárok. Habár a frizuráját kevésbé szerettük, Lupita Nyong'o ruhája fantasztikusan festett. Janelle Monáe sem aprózta el, a két buggyos ingujjal és az afrikai ihletésű kiegészítőkkel azonban meglehetősen eklektikus lett az összhatás.

Lupita Nyong'o, Janelle Monáe Forrás: Getty Images

Kismamák

A második gyermekével várandós Chrissy Teigent New Yorkban fotózták le ebben a dögös vörös outfitben. Hihetetlen, mennyire jó formában van az egykori modell. Kirsten Dunstot, aki első babáját várja, sokkal lazább, hétköznapi szerelésben kapták lencsevégre a lesifotósok, kicsit már túl slampos is volt a színésznő.

Chrissy Teigen, Kirsten Dunst Forrás: Getty Images

A hét legrosszabbja

Jennifer Lopez ezen a héten óriási csalódást okozott. Ez a fodrokkal díszített mini fehér ruha nagyon nem volt jó választás, esetleg egy tinikorú sztáron tudnánk ezt elképzelni. JLo-nak a sminkje sem sikerült jól: túl sok volt a narancssárgából.

Jennifer Lopez Forrás: Getty Images

A hét sármőre

A 25 éves énekes, Zayn Malik, aki évek óta a street style királynő, Gigi Hadid párja, nem marad le szerelme mögött, ha divatról van szó. Nézzétek csak!

Zayn Malik Forrás: Getty Images
Sminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoFérfistílus: a legdögösebb és legextrémebb pasik a Grammy-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180129-pasimustra-a-grammy-galarol.htmlA 60. Grammy-gála bőven hozott meglepetéseket a vörös szőnyegen. Lady Gaga mindenkit lesöpört a színről, sokan vétettek kisebb-nagyobb divatbakit, ráadásul a férfiak között is voltak különcök. Mutatjuk a legemlékezetesebb férfi outfiteket! TrendOrigoTrendjelentés a Grammy-gáláról: Lady Gaga mindenkit lesöpörthttp://www.life.hu/trend/20180129-trendjelentes-a-grammy-galarol.htmlNagy nevek hagyták ki a 60. Grammy-díjátadó vörös szőnyeges bevonulását: se Beyoncé, se Rihanna nem vettek részt rajta. Így nem is igazán maradt konkurenciája Lady Gagának, de ezúttal valószínűleg nem is tudták volna beelőzni a stílusikont. Mutatjuk a Grammy idei legjobb outfitjeit, de előre szólunk, idén a rosszul öltözött sztárok voltak fölényben. Trend--A Grammy-gála legrosszabbul öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20180129-a-grammy-gala-legrosszabbul-oltozott-sztarjai-2018ban.htmlMÍg a legjobbak között egyértelműen Lady Gaga vitte a prímet, a legrosszabbul öltözöttek mezejében szorosabb volt a verseny. Nem véletlen, hiszen idén, a 60. Grammy-díjátadón sokkal többen okoztak csalódást, mint gondoltuk volna. Ők következnek! Trend--Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180124-az-oscar-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-stilusa.htmlTegnap végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb női főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! Trend--Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színész? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180125-a-2018as-oscar-jelolt-ferfiak-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlKedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.