Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint 3.rész - Oroszlán, Szűz, Mérleg

Mérleg csillagjegy otthon oroszlán horoszkóp szűz lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes, hogy a horoszkóp, milyen mértékben képes meghatározni azt, hogy hol érezzük igazán otthonosan magunkat. A lakberendezési szokásaikat illetően immár 6 csillagjegyet elemeztünk ki, most következzen újabb három.

Oroszlán

Az Oroszlán hihetetlenül életvidám és melegszívű jegy, ezt pedig otthona is minden esetben tükrözi – ha a tér engedi, egész biztos, hogy találsz majd nála egy kandallót. E jegy szülötte imádja kiállítani az érmeit, díjait, az utazásaiból származó emléktárgyait, ezért egész biztos, hogy a nappalinak van egy olyan központi része, ahol ezeket megcsodálhatják a vendégei.

Az Oroszlán jegy szülötte számára a fehérrel vegyített meleg színek a legalkalmasabbak, így a helyiségek nem válnak agresszívvá, de megtartják azt az intenzitást, melyre a 100 fokon égő Oroszlán csillagjegynek szüksége van. A vörös, a narancssárga, a sárga némi arannyal tökéletes választás.

Az Oroszlán jegy szülötte számára a fehérrel vegyített meleg színek a legalkalmasabbak Forrás: Press Loft, Shutterstock

Ha az Oroszlán jegyében születtél vélhetően imádod a modern, divatos és drága bútorokat, lakberendezési kiegészítőket. Azonban a már említett „trófeagyűjteményen” kívül, nem kedveled a zsúfoltságot. Kifejezetten jó az ízlésed, de hajlamos lehetsz a kissé giccses összeállításokra, ezért érdemes hátralépned két lépést és úgy megvizsgálod az adott szoba berendezését, színeit.

Szűz

A Szűz föld jegy, számára igen megnyugtató tehát, ha zöld, barna és fehér színek veszik körbe. Érdemes tehát ezek közül kiválasztani a lakás domináns színét.

A Szűz inkább dolgozik, mint szórakozik. Az otthonában épp ezért érdemes kialakítania egy „játéksarkot”, ahol egyedül, barátaival, vagy családjával ki tud kapcsolódni; legyen ez akár egy flippergép, vagy két kényelmes fotel egy kisasztallal, ahol olvasni, sakkozni, kártyázni lehet.

A Szűz föld jegy, számára igen megnyugtató tehát, ha zöld, barna és fehér színek veszik körbe Forrás: Shutterstock

Ha a Szűz jegyében születtél, lételemed a rend és a rendszerezettség, szereted, ha mindent a helyén van. Ez azonban nem feltétlenül jelent kusza polcokat. Esetedben sok a tároló elem, ugyanakkor inkább a zárt, rejtett szekrényeket és polcokat kultiválod.

Mérleg

A Mérleg kifejezetten szociábilis jegy, így a lakásában célszerű egy nagy társaság befogadására alkalmas teret kialakítania. Ez lehet egy nappali sok ülőalkalmatossággal, vagy épp egy étkező hatalmas asztallal. Számára megnyugvást ad az a tudat, hogy bármikor képes több vendéget is fogadni.

A Mérleg csillagjegy imádja a képzőművészetet, ezért nála mindig vannak képek a falon, apró szobrocskák a polcokon – az sem kizárt, hogy egyiket-másikat ő maga készítette. Ez a levegő jegy kifogástalan ízléssel bír, és mindig a harmóniára törekszik. Ha új helyre költözik, első dolga otthonossá tenni.

A mérlegek imádnak vendégeket fogadni Forrás: Shutterstock

Ha a Mérleg szülötte vagy, szereted a pasztelles árnyalatokat a falakon és a kárpitokon egyaránt. A kék és a zöld szín békességét kifejezetten ajánlott használnod, hogy még nyugodtabb teret hozhass létre a gondolkodáshoz, elmélyüléshez – legyenek ezek a fürdőszobád és a hálód fő színei

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.