Fekete estélyiben mutatta meg karcsú alakját Dukai Regina - Fotó

estélyi Dukai Regina elegáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét fantasztikusan néz ki Dukai Regina: a modell-műsorvezető ezúttal egy elegáns estélyiben hódít.

Dukai Regina, aki nemrég még a Maldív-szigetekről jelentkezett be, ezúttal már idehaza, egy elegáns, fekete estélyiben pózol. A ruha tökéletesen kihangsúlyozza a gyönyörű műsorvezető karcsú alakját és kiemeli a dekoltázsát is. A szettet egy fekete táskával, egy vastag, aranyló karkötővel és egy visszafogott sminkkel egészítette ki.

Smiling Hospital Foundation Grand Gala ❤️

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Ismét változik a Barátok közt kezdési időpontjahttp://www.life.hu/sztarok/20180205-ismet-valtozik-a-baratok-kozt-kezdesi-idopontja-sorozat.htmlIsmét változik a Barátok közt kezdési időpontja, ezúttal 20:10-től láthatják a nézők kedvenc sorozatukat. TV + SztárokOrigo18 évvel fiatalabb pasija segít Pamela Andersonnak átvészelni a menopauzáthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-fiatal-pasija-segit-pamela-andersonnak-atveszelni-a-menopauzat.html18 évvel fiatalabb pasija segített Pamela Andersonnak abban, hogy átvészelje a menopauzát. TV + Sztárok--Méretes dekoltázsával hódít Tolvai Reni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-meretes-dekoltazsaval-hodit-tolvai-reni-video.htmlElkészült Tolvai Reni legújabb videóklipje, amelyben az énekesnő ezúttal is igen sokat mutat magából. TV + Sztárok--A férje ölhette meg a gyönyörű színésznőt, Natalie Woodothttp://www.life.hu/sztarok/20180205-a-ferje-olhette-meg-a-gyonyoru-szinesznot-natalie-woodot.htmlValószínűleg mégsem balesetben hunyt el 1981-ben Natalie Wood színésznő. Új szemtanúk bukkantak fel, akik állítják, a férj volt a tettes. TV + SztárokOrigoChris Hemsworth-re fáj a foga Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-chris-hemsworthre-faj-a-foga-angeline-jolienak.htmlA hírek szerint a házas Chris Hemsworth-t szemelte ki magának Brad Pitt volt felesége, Angelina Jolie. A két színész már a Golden Globe-díjátadón is egymás mellett ült. TV + Sztárok--Kellemetlen: Rubint Réka átázott ruhája miatt hagyta ott a gáláthttp://www.life.hu/sztarok/20180202-rubint-reka-atazott-ruhaja-miatt-hagyta-ott-a-galat.htmlRubint Réka unokahúgával, Rellával együtt az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol egy kellemetlen emléket idézett fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.