Jennifer Aniston 49 évesen is csak úgy ragyog. Lesd el a káprázatos színésznő kortalan szépségének titkát!

Jennifer Aniston jól tudja, hogy a szépségápolás nem a sminknél kezdődik. Éppen ezért egészségesen táplálkozik, imádja az avokádót, bármilyen módon legyen is elkészítve. Rendszeresen fogyaszt zöld teát is a frissen facsart gyümölcslevek mellé. Szeret bűnözni, ami az édességeket illeti, de aztán szigorú testedzéssel, napi szintű futással és kardióedzéssel ledolgozza. 

Nagy gondot fordít az arcápolására is: hetente kényezteti bőrét arcpakolásokkal, napi rutinja a kényeztető arcolaj használata, ami feszessé, rugalmassá varázsolja bőrét. Ha vörös szőnyeges eseményre készül, mindig használ szemkörnyékápolós és hialuronsavban gazdag fátyolmaszkot.

Jennifer Aniston 49 évesen remek formában vanForrás: Getty Images

A hidratálás után bőrtökéletesítő báziskrémmel egységesíti bőrszerkezetét, majd kézzel masszírozza arcára a folyékony alapozót, mert így még természetesebb hatást tud elérni. Rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az arcát, amit az arc közepétől a halánték irányába összedolgoz az alapozóval. Ezután krém highlighterrel emeli ki az arccsontját. Lágy és természetes hatásuk miatt imádja a krémes kozmetikumokat. Ezután csak a T-zónát púderezi le, hogy egészséges fényben ragyogjon az arca.

Szemöldökére is nagy hangsúlyt fektet. A hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral élénkíti, kifésüli a felesleget, hogy természetes hatású maradjon és a végén egy áttetsző szemöldökbalzsammal fixálja, fényesíti. A szemfestéshez általában egy pezsgőbézs árnyalatú szemhéjpúdert használ, amit a mozgószemhéjára satíroz és egy középbarna árnyalatot tesz a szem külső sarkához, majd egy ultravékony fekete tusvonalat húz a szempillák tövébe. Szempilláit ívelő hatású fekete szempillaspirállal festi ki. Ajkának frissességét egy ártatlan, rózsás árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza, aminek a tetejére egy áttetsző, vizes hatású ajakfényt tesz, hogy optikailag teltebb ajkai legyenek. Próbáld ki a sztár trükkjeit, ha természetes és fiatalos megjelenésre vágysz.