Ahogy minden év februárjában, úgy idén is összegyűlik a magyar celebvilág, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül megmutassák magukat a szebbnél szebb ruhakölteményekben, vagy éppen a sokkoló darabokban, amiről aztán évek múltán is beszélni fogunk. Most ezek következnek! 

Minden sokkoló darab közül talán Cinthya Dictator hajruhája a legemlékezetesebb. Más kérdés, hogy neki ez is jól állt, ráadásul üzenete is volt a ruhának: a fiatal művészt daganatos betegsége inspirálta, a kezelése alatt ugyanis rengeteg haja kihullott, így a gyógyulását követően legalább egy estére egész lényét hajba akarta öltöztetni. Kiszel Tündének ezzel ellentétben sem üzenete sem stílusérzéke nem volt a korábbi gálákon, ahol minden esetben bálirálynőként érkezett. Nem feledkezhetünk meg Medveczky Ilonáról sem, akit láttunk már kalocsaiban, fodros báliruhában, szőrmével kombinált miniruhában, mégis a tavalyi, alig fedő ruhája, és a körülötte kialakult botrány volt a legnagyobb durranás. 

A 2013-as Story-gála Ördög Nóra csupa virág ruhájáról és Sarka Kata dekoltázsáról marad emlékezetes. Apropó, ne feledjük a tavalyi dekoltázskirálynőt, Várkonyi Andreát sem. A korábbi évekből Szandi ruháit érdemes még kiemelni, főleg a 2014-es fehér, szőrrel kombinált minit. Ha már a szőrnél tartunk, Keresztes Ildikó tavalyi ruháját kell még megemlítenünk, illetve az azt kiegészítő szőrkarkötőket, és szőrnyakmerevítőt.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu