Rubint Réka: "Lehetne sokkal formásabb a vádlim"

Forrás: Facebook / Rubint Réka -
Rubint Réka vádli sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolnád, hogy még Rubint Réka sincs megelégedve kisportolt testével. Nos, igen, neki is van olyan, ami nem annyira tetszik magán, és azt is elárulta, mi az. 

A Blikk tette fel a kérdést Rékának, hogy van-e, amin változtatna, ő pedig őszintén válaszolt. "Volt ilyen, de már elfogadtam. Örök problémám, hogy lehetne sokkal formásabb a vádlim, és a combom is vastagabb, mint szeretném. Régen azért edzettem, hogy minél formásabb legyek, ma már azért, hogy megmutassam az embereknek, milyen boldogságot jelent a sport, ezt az energiát adom át" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook / Rubint Réka

Hagyománykövető vagy kísérletező vagy? Nálatok mi a menü szenteste? http://www.life.hu/ez-zsir/20171222-szentestere-hal-toltott-kaposzta.htmlA szenteste szinte mindenhol az együtt töltött időről, a karácsonyfa alatti beszélgetésekről, a gyerekek öröméről, a meghittségről, no és persze az ünnepi vacsoráról szól. Sokan minden évben ugyanazokat a fogásokat tálalják fel, mások kísérletezőkedvűek, és évről évre új ételkölteményeket varázsolnak az asztalra. Te melyik csoportba tartozol? Ez Zsír!--Szexi képen pózol Larion Zoéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171217-szexi-kepen-pozol-larion-zoe-muller-attila-felesege.htmlMüller Attila felesége, Larion Zoé káprázatosan néz ki. Ez Zsír!--Megmutatta tökéletes alakját Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20171125-megmutatta-tokeletes-alakjat-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlIsmét elképesztően szexi fotóval borzolja a kedélyeket Instagramján Tücsi. Az Amerikában élő műsorvezető megmutatta kávézós szettjét. Nincs pasi, aki ezek után nem inna meg vele egy feketét. Ez Zsír!OrigoAjda Pekkan 71 éves és 40-nek néz ki: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171118-ajda-pekkan-71-eves-es-40-nek-nez-ki.htmlSok negyvenes megirigyelhetné Ajda Pekkan kinézetét. A török énekesnő az életkora csaknem felét letagadhatná. Ez Zsír!OrigoAmanda Roberts 70 kilót fogyott, majd eltávolíttatta a felesleges 6 kiló bőrt a testérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171118-amanda-roberts-70-kilot-fogyott-majd-eltavolittatta-a-felesleges-6-kilo-bort-a-testerol.htmlSokan támadják Amanda Roberts blogert, aki 70 kilótól szabadult meg. Persze nem a fogyása miatt érui kritika, hanem azért, mert miközben azt hirdeti, hogy szeressük a testünket, mégis leműttette magáról a 6,3 kiló fölösleges bőrt Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott 10 kg-ot Cseke Katinka: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171025-igy-fogyott-10-kg-ot-cseke-katinka.htmlCseke Katinka is tagja volt a TV2 legújabb szuperprodukciójának, az Ázsia Expressznek. Pallavicini Zita őrgrófnő párjaként küzdött a Sárkány útján. De hogy hogyan járult hozzá a műsor a személyiségfejlődéséhez és miként tudott lefogyni, a Life.hu-nak elmondta.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.