Megtalálták a téli olimpia legszexibb sportolónőjét, Anastasia Bryzgalovát

téli olimpia szexi orosz sportoló curling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetezők máris megtalálták a téli olimpia egyik legcsinosabb sportolóját, az orosz curlinges Anastasia Bryzgalovát.

Hamar felfedezte az internet, hogy mennyire csinos a téli olimpián versenyző orosz curlinges, Anastasia Bryzgalova. Először a sportoló arcára figyeltek fel, sokan Angelina Jolie-hoz vagy Meghan Foxhoz hasonlítják, majd amikor felkeresték a közösségi oldalát, rájöttek, hogy a fekete sportruha alatt igazi bombanő rejtőzik.

A szépség 25 esztendős, de a pasik már lekéstek róla, ugyanis férjnél van, tavaly nyáron mondta ki a boldogító igent kedvesének, a szintén curlinges Alexander Kruselnyickijnek. Mutatunk néhányat a fotói közül!

#sochi

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés,

#spain #honeymoon

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés,

Наш особенный день #13июня #weddingday

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés,

Melltartó nélkül szelfizett Liz Hurley - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180213-melltarto-nelkul-szelfizett-liz-hurley-foto.htmlIsmét egy merész fotót osztott meg Instagramján Liz Hurley, a szép színésznő most még melltartót sem visel. Trend--Szétrepedt a ruha a műkorcsolyázón, Jura Minen - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180212-szetrepedt-a-ruha-a-mukorcsolyazon-jura-minen.htmlKínos pillanatokat élt át egy dél-koreai korcsolyázó: rögtön a versenyszám elején szétszakadt rajta a ruha. De nem hagyhatta abba... Trend--Mellbimbó-villantások a divathéten: meghökkentő fotókhttp://www.life.hu/trend/20180212-mellbimbo-villantasok-a-divatheten-meghokkento-fotok.htmlAlig takarta valami az egyik ismert ruhamárka modelljeinek mellét a New York-i divathét bemutatóján. TrendOrigoKínos pillanatokat élt át a vörös szőnyegen Heidi Klum - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180211-kinos-pillanatokat-elt-at-a-voros-szonyegen-heidi-klum.htmlTúl merész ruhába bújt a 44 éves Heidi Klum: hogy elkerülje a villantást, egész este a ruháját húzogatta. Trend--Bikinis fotót posztolt Osvárt Andrea: szerelmes üzenetekkel bombázzákhttp://www.life.hu/trend/20180209-bikinis-fotot-posztolt-osvart-andrea-szerelmes-uzenetekkel-bombazzak.htmlSzétlájkolják rajongói Osvárt Andrea friss fotóját, nem is csoda: a színésznő egy aprócska bikiniben látható. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoEzt is bevállalta Madonna: villával vakargatják az arcát, így fiatalodikhttp://www.life.hu/trend/20180208-ezt-is-bevallalta-madonna-villaval-vakargatjak-az-arcat-igy-fiatalodik.htmlSzinte naponta lehet hallani bizarr szépségtrendekről, ám amit most láttunk, az bennünket is meglepett: Madonna töltött fel egy olyan videót a közösségi oldalára, ahol tulajdonképpen villákkal kaparhatják az arcát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.