Megmutatta születendő gyermekét Nyári Dia: fotó

Forrás: Polyák Attila/Origo -
fotó Nyári Diana RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január végén jelentette be a Barátok közt színésznője, hogy gyermeket vár, és most megmutatta, milyen is lesz a születendő csöppség.

Nyári Dia életébe megérkezett a szerelem, és minden a helyére került. A Barátok közt színésznője és Kovács Dániel 2016 novemberének végén jelentették be hivatalosan is, hogy egy párt alkotnak, az összhang pedig annyira megvolt köztük, hogy egy hónap múlva már össze is költöztek. Nem sokkal később már az eljegyzésről és az esküvőről beszélgettek, de ezek helyett egy sokkal nemesebb feladattal lesznek elfoglalva a közeljövőben.

Nyári Dia és Kovács Dani a Story Gálán Forrás: Polyák Attila/Origo


Nyári Dia ugyanis várandós, erről január végén értesítették a rajongókat. A pár már nagyon várja a csöppség érkezését, már a neveken gondolkoznak: Emma vagy Anna lehet, amennyiben kislány érkezik, de ha fiúval bővül a család, akkor Zétény, vagy Kolos lesz. Nincs még végleges döntés, de egy fotót legalább már mutattak a csöppségről.

Megmutatta születendő gyermekét Nyári Dia Forrás: Story Extra
Belevágott a babaprojektbe Kucsera Gábor és Tápai Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20180215-belevagott-a-babaprojektbe-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-terhesvitamin.htmlJöhet a második gyerek Tápai Szabináéknál: a sztárpár a közösségi oldalon adta hírül, belevágnak a babaprojektbe. Család--Érkezik a baba: Michelisz Norbiék második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20180215-erkezik-a-baba-michelisz-norbiek-masodik-gyermekuket-varjak.htmlTovább bővül Michelisz Norbiék családja: az autóversenyző gyönyörű felesége immár második babájukkal várandós. A házaspár még legalább 1-2 gyermeket tervez. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÚjszülött unokájának sem tud örülni Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/csalad/20180215-megszuletett-pecsi-ildiko-masodik-unokaja.htmlPár napja született meg Pécsi Ildikó fiának második gyermeke. A rengeteg megpróbáltatás után azt hihettük, hogy végre nyugalom és öröm költözik a színésznő családjába, de sajnos nem így történt.Család--Közösségi oldalán fakadt ki a négygyermekes anyuka, amiért ő viszi az egész háztartásthttp://www.life.hu/csalad/20180214-kozossegi-oldalan-fakadt-ki-a-negygyermekes-anyuka-amiert-o-viszi-az-egesz-haztartast.htmlSzerintem nem listákkal kellene bombáznia a feleségeknek a férjeiket, hanem természetes kell, hogy legyen az, hogy együtt végzik el a ház körüli teendőket. Elégedetlenségének Facebook oldalán adott hangott a négygyermekes Constance Hall. A bejegyzést már több mint 200 ezren kedvelték. Család--Nemek közti aránytalanságok - 9 ország, ahol jóval több férfi él, mint nő http://www.life.hu/csalad/20180214-nemek-kozotti-arany-orszagok-ahol-joval-tobb-ferfi-el-mint-no.htmlA listában szereplő országok többsége európai. Ez talán meglepő lehet, hiszen azt gondoljuk, hogy az öreg kontinensen, ha nem is minden, de majdnem minden rendben van. Egyre elterjedtebb a nemek közti egyenlőség gyakorlati megvalósítása, ám épp ez okozza sok országban azt, hogy a nők bizony kevesebben vannak. Család--Kapócs Zsókának hamarosan megszületik kisfia, pedig kislányra számítotthttp://www.life.hu/csalad/20180214-kapocs-zsokanak-hamarosan-megszuletik-kisfia-pedig-kislanyra-szamitott.htmlMár csak néhány hét és megérkezik Kapócs Zsóka kisfia. A színésznő mindig is biztos volt abban, hogy kislánya lesz, így nagyon meglepte a hír amikor megtudta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Gyorsan át kellett gondolnia mindent, hiszen már babaruhákat is vásárolt és a neveken is elkezdtek gondolkozni párjával. Az anyasággal kapcsolatban kettős érzések kavarognak benne – vannak dolgok, amelyekben nagyon határozott, de akad olyan is, amikor ő is elbizonytalanodik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.