A 15 éves Olivia Forsbrook modellkarrierjét az édesanyja indította el, most ő a Milánói Divathét sztárja

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
modell Milánó Divathét Olivia Forsbrook szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja küldte el e-mailben lánya, Olivia Forsbrook fotóit Chanel Joan Elkayam divatmogulnak, aki még aznap este kiválasztotta a lányt. Most 15 évesen ő lesz a Milánói Divathét legfiatalabb modellje, mindenki rá kíváncsi.

A 15 éves Olivia Forsbrook lesz a Milánói Divathét legfiatalabb modellje, rengetegen várják, hogy láthassák, hiszen mindössze 8 hónap alatt vált profi modellé - írja a Dailymail. A lányról édesanyja küldött fotókat Chanel Joan Elkayam divatmogulnak, aki még aznap este beválogatta modelljei közé a tinédzser szépséget.

Olivia Forsbrook álma, hogy még több nagy márkának dolgozhasson Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Olivia a magazinnak azt nyilatkozta, hogy nagyon izgatott a divathét miatt, és persze azért is, mert találkozhat a legnagyobb tervezőkkel és beszélhet is velük.

Walking for @_ollari_ at @fashioninternational.co.uk London fashion week SS18, featured in @britishvogue

Olivia (@livforsbrook) által megosztott bejegyzés,

Tóth Andi mélyen dekoltált, rövid ruhában mulatott a Story Gálán: rajongói megőrültek értehttp://www.life.hu/trend/20180215-toth-andi-melyen-dekoltalt-rovid-ruhaban-mulatott-a-story-galan-rajongoi-megorultek.htmlTóth Andi nem egy szolid estélyit választott a Story Gálára: az énekesnő mélyen dekoltált, rövid ruhában érkezett. Fotójától megőrültek a rajongói. TrendOrigoSzexi fehérneművel lepte meg párját Köböl Anitahttp://www.life.hu/trend/20180215-szexi-fehernemuvel-lepte-meg-parjat-kobol-anita.htmlNagyon készült a Valentin napra Köböl Anita. TrendThinkstockA dzsungelbe költözött az ausztrál vlogger, Freelee, aki boldogabb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180214-a-dzsungelbe-koltozott-az-ausztral-vlogger-freelee-aki-boldogabb-mint-valaha.htmlMilliókat spórol az az ausztrál vlogger, aki párjával együtt egyszer csak fogta magát és kiköltözött a dzsungelbe. TrendOrigo10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--Az új bodykat tesztelte Pirner Alma a közösségi oldalára feltöltött videónhttp://www.life.hu/trend/20180214-az-uj-bodykat-tesztelte-pirner-alma-a-kozossegi-oldalara-feltoltott-videon.htmlMég mindig bombaformában van Pirner Alma, aki szexi videót töltött fel közösségi oldalára, melyen néhány mozdulattal az új bodykat teszteli. Trend--Tengerparton pózol szinte egy szál semmiben a közösségi oldalán Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20180214-tengerparton-pozol-szinte-egy-szal-semmiben-a-kozossegi-oldalan-palvin-barbara.htmlAz utóbbi két napban kétszer mutatta meg merész tengerparti szettben csodás alakját közösségi oldalán Palvin Barbara modell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.