gyerekszoba berendezés otthon család bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbbek azok a gyerekszobák, amelyek különleges kialakításúak. Egy adott mesére, vagy tematikára épülő design bútorokkal kerülnek berendezésre.

A történetek fejlesztik a szociális képességeket, megtanítják, hogyan kell különbséget tenni a jó és a rossz között. Ezt tudod szülőként azzal is támogatni, ha egy saját, tematikus birodalmat alakítasz ki neki. Ma már nagyon sokféle mesevilágot varázsolhatsz az otthonotokba:

  • az autóversenyzőkét,
  • a hercegnőkét,
  • a kalózokat,
  • de akár egy Lego várost is felépíthetsz a kicsi szobájában.
Szoba a leendő autóversenyzőknek Forrás: kandy.hu

A Kandy.hu és a Cilek.hu gyerekbútor webáruházak ezeknek a tematikus gyerekszobáknak a szakértői. Sokszínű, és a teljes szobára kiterjedő szobakoncepcióikkal te is könnyedén ki tudod alakítani a gyermeked kedvenc történetének (vagy Disney-hősének) tematikus szobáját.

Hercegnő szoba Forrás: kandy.hu

Ráadásul az itt kapható bútoroknak az is az előnye, hogy ergonomikus és biztonságos kialakításúak, ezért igazán teret tudnak adni az önfeledt játéknak! Ezekben a webáruházakban garantáltan csak olyan bútorokat találsz, amelyek biztonságosak a gyermeked számára, hiszen minden darabot leellenőriznek mielőtt bekerül a termékpalettájukba.

A fociőrült vagy a kalózmániás gyerekeknek is akadnak bútorok, kiegészítők Forrás: kandy.hu

Ha szeretnél te is belevágni egy tematikus gyerekszoba megvalósításába, akkor töltsd le ingyenesen a Gyerekszoba tervező interaktív munkafüzetet, hogy könnyedén meg tudd tervezni. Az ötletekkel, tanácsokkal, költség- és látványtervező segédletekkel teli munkafüzettel játszva tervezhetitek meg a legmenőbb gyerekszobát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.