Majka és Dundika tervezik az esküvőt

Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala -
esküvő Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Hajni évek óta élnek boldog párkapcsolatban, papírok nélkül, ez azonban hamarosan változhat: esküvőre készülnek. Dundika azt is elárulta, hogy a babavállalást sem tartja kizártnak.

Majoros Hajni és Majka két gyönyörű gyermeket nevelnek együtt, boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Hajni az anyaságban teljesen kiteljesedett, nem is tervezi, hogy bármibe belefogjon, mert a család számára a legfontosabb. Az viszont sokakat izgat, hogy miért nem házasodott még össze a pár. Kiderült, hogy tervezik az esküvőt.

Jöhet az esküvő? Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

"Az esküvő tervben van, de nem mindennapos téma. Valamikor biztosan lesz" - mondta a Blikknek Hajni, aki azt is elárulta, hogy az újabb baba vállalása sem teljesen kizárt. "Gyerektémában most egyelőre megálltunk. Persze nem zárom ki, hogy később vállaljunk esetleg egy vagy több gyereket is" -mondta Dundika.

Ez Dundika és Majka kapcsolatának titka

Peller Mariann vendége volt Hajni az Utazás a Lelked körül című műsorban, ahol kiderült, hogy miért is űködik olyan jól Dundika és Majka kapcsolata. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Aradi Balázs, a Barátok közt sztárja hajéktalan lett: elárulta, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-aradi-balazs-a-baratok-kozt-sztarja-hajektalan-lett-elarulta-miert.htmlHajléktalanként, egy kuka mellett áll Aradi Balázs: erről posztolt fotót a Barátok közt színésze, amely egy korábbi forgatáson készült. A sorozatban vált egy rövid időre hajléktalanná az RTL Klub sztárja. TV + SztárokOrigoNádai Anikó szerelmes üzenettel köszöntötte szerelmét, VV Auréliót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-nadai-aniko-szerelmes-uzenettel-koszontotte-szerelmet-vv-aureliot-foto.htmlLe sem tagadhatná Nádai Anió, mennyire belezúgott VV Aurelióba. Bár a szerelmesek kapcsolatát már az elején kikezdték a rajongók, ők minden nap bizonyítják, mennyire szeretik egymást. Ezúttal Anikó köszöntötte kedvesét.TV + SztárokOrigoÁbel Anita egy tetováló szalonból szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180217-abel-anita-egy-tetovalo-szalonbol-szelfizett-foto.htmlRitka pillanatok egyike: Ábel Anita egy tetoválószalonból lőtt szelfit. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTitokzatos argentin férfival bobozik Vajna Timi Aspenbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-titokzatos-argentin-ferfival-bobozik-vajna-timea-aspenben.htmlMiután Andy Vajna a Story Gálán asszisztensével jelent meg, Vajna Timi az Instagramon kommentálta a történteket. Később arról posztolt, hogy mennyire magányosnak érzi magát Valentin napon, majd a Facebookon vallott szerelmet férjének. Most azonban egészen más hangulatú képet töltött fel Instagramjára, amelyen egy férfival bobozik Aspenben. TV + SztárokOrigoStohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoCsak néhány vörös rózsa takarja Paris Hilton testét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csak-nehany-voros-rozsa-takarja-paris-hilton-testet-video.htmlElkészült Paris Hilton új dala, amelynek klipjében az énekesnő szinte teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.