Majka és Hajni évek óta élnek boldog párkapcsolatban, papírok nélkül, ez azonban hamarosan változhat: esküvőre készülnek. Dundika azt is elárulta, hogy a babavállalást sem tartja kizártnak.

Majoros Hajni és Majka két gyönyörű gyermeket nevelnek együtt, boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Hajni az anyaságban teljesen kiteljesedett, nem is tervezi, hogy bármibe belefogjon, mert a család számára a legfontosabb. Az viszont sokakat izgat, hogy miért nem házasodott még össze a pár. Kiderült, hogy tervezik az esküvőt.

Jöhet az esküvő?Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

"Az esküvő tervben van, de nem mindennapos téma. Valamikor biztosan lesz" - mondta a Blikknek Hajni, aki azt is elárulta, hogy az újabb baba vállalása sem teljesen kizárt. "Gyerektémában most egyelőre megálltunk. Persze nem zárom ki, hogy később vállaljunk esetleg egy vagy több gyereket is" -mondta Dundika. 

Ez Dundika és Majka kapcsolatának titka
Peller Mariann vendége volt Hajni az Utazás a Lelked körül című műsorban, ahol kiderült, hogy miért is űködik olyan jól Dundika és Majka kapcsolata. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!