Peller Mariann: "Mindennek oka van ezen a világon"

igazi Majoros Hajnalka Peller Mariann Dundika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Majoros Hajni, vagy ahogyan még többen ismerik, Dundika volt a vendégem az Utazás a Lelked körül című műsorban, kiderült róla (Novák László, asztrológus tarot kártyáinak köszönhetően), hogy ami az érzelmek kifejezését illeti, sok esetben visszafogottabb, mint a szerelme és gyerekei apja, Majka. Azt is elmondta, hogy Petit bizony időnként zavarja ez a visszafogottsága, mert nem tudja megítélni, mit is gondol vagy érez Hajni valójában.

Hiába érzi Hajni úgy, hogy mindennél jobban szereti Petit, vagy éppen ő is pont olyan boldog, mint a szerelme, mintha az érzés benne rekedne, nem tudná úgy kimutatni vagy kimondani, hogy az igazán kifejező legyen. Erre mondta Hajni azt, hogy „Ezt a műsort Petinek is látnia kell!" Mert így talán megérti, hogy Hajni nem direkt fogja vissza magát, egyszerűen így működik a személyisége.

,,„Ezt a műsort Petinek is látnia kell!"" - mondta Hajni Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka

Az is kiderült, hogy ez a tulajdonság a párkeresés során rendkívül hasznosnak bizonyult, ugyanis ettől igen titokzatosnak, egy megfejtendő feladványnak, valódi kihívásnak érezhették Hajnit a férfiak

– és ez okozhatta azt is, hogy minden férfi, aki közel kerülhetett hozzá, el akarta őt venni feleségül (nyilván, ebben az is komoly szerepet játszott, hogy egy igazi bombázóról beszélünk, aki még ráadásul jófej is).

Hajni azt is hozzátette, hogy valószínűleg éppen ez a titokzatosság az, ami miatt még mindig izgalmas kihívást jelent Majka számára, mert ő igazi, ízig-vérig, hódításra és kihívásra vágyó hímpéldány.

Hajni szerint éppen ez a titokzatosság az, ami miatt még mindig izgalmas kihívást jelent Majka számára Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka

Emlékszem, tizenhét éves voltam, amikor a barátnőmmel rátaláltunk egy könyvre, hogy hogyan, már nem emlékszem. A címe Titkos tanítások volt. A lényege pedig abban állt, hogy leírta, hogyan kell viselkednie egy nőnek ahhoz, hogy a kiszemelt férfi ellenállhatatlannak érezze, és meg akarja szerezni, de nem csupán egy éjszakára, hanem egész életére. A szabályok értelmében nem szabadott csókolózni, csak a harmadik randevún, tilos volt azonnal felvenni a telefont, vagy válaszolni, ha üzent a férfi. Csak órákkal később, mondván, hogy mennyi dolgunk van. Tilos volt kimondani, hogy hiányoztál, pláne azt, hogy szeretlek, csakis azután lehetett elrebegni egy szerelmi vallomást, miután a minket minden erejével becserkészni igyekvő férfi kimondta a bűvös szót.

Nem szabadott tehát könnyű prédának vagy kétségbeesett, férjjelölt után kutató nőnek látszani.

Azt hiszem, én próbáltam betartani a szabályokat, de szinte lehetetlennek tűntek. Megfigyeltem magamon, hogy csakis akkor tudtam betartani (és akkor sem szándékosan) ezeket a távolságtartó szabályokat, amikor nem is érdekelt a srác, aki próbálkozott. Akkor viszont nem is volt semmi értelme, mert a szabályok betartásának épp az lett volna a lényege, hogy megszerezzük azt, akire mindennél jobban vágyunk – gyakorlatilag egy taktikai társasjáték lépéseit adta a kezünkbe, melynek címe: hogyan nyerjünk férjet?

,,Csakis akkor tudtam betartani (és akkor sem szándékosan) ezeket a távolságtartó szabályokat, amikor nem is érdekelt a srác, aki próbálkozott" Forrás: TV2

Volt olyan párom, akit rettentően szerettem, és majd' belefulladtam abba, hogy mivel nem mondta ki soha, hogy szeretlek, én se mondtam neki. Emlékszem, többször előfordult, hogy ő mélyen aludt (talán horkolt is), amikor suttogva végre ki mertem mondani, csak hogy egy kicsit könnyítsek a lelkemen. Aztán jött egy férfi, egy olyan IGAZI, amilyenről álmodoztam, de nem hittem volna, hogy tényleg létezhet. Ez a férfi úgy udvarolt, hogy gyakorlatilag az első pillanattól kezdve, minden módon kifejezte, hogy szerinte én vagyok a társa, és nem enged el többé. A harmadik találkozónkon (az első hivatalos randevún) csókolt meg először, aznap este mondta ki először, hogy szeretlek, és nekem majd' kiugrott a szívem, mert végre nem kellett belefulladnom a saját túláradó érzelmeimbe. Ettől kezdve nem aludtunk egymás nélkül (csak, amikor elutazott munkaügyben, pár napra). Ennek idén lesz 8 éve...

Azt akarom ezzel mondani, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja azt a társat, akit neki szántak, akivel egyezik a szeretet nyelvük, vagy úgy kiegészítik egymást, hogy az mindkét félnek igazán jó. Ha igazán vágysz rá, hogy szeretetben élj, akkor meg fogod kapni. Ezt tapasztalom, ha körülnézek magam körül. És ez csodálatos. Azt is gondolom, hogy akkor jön el, amikor minden körülmény adott. Nem csak nálad, de nála is. Hiába állsz készen, ha ő még nem tart ott, őt is be kell várni. Lehet, hogy most gondolsz valakire, és könnyen lehet, hogy végül valóban ő lesz az! De az is éppen úgy lehetséges, hogy valaki sokkal jobb, mert sokkal neked valóbb jön el, akkor, amikor épp résnyire nyílik a szíved, mert kell a hely, hogy befogadj egy új csodát.

,,Aztán jött egy férfi, egy olyan IGAZI, amilyenről álmodoztam, de nem hittem volna, hogy tényleg létezhet" Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka

Amíg tele van olyan vággyal, amit vársz, hogy beteljesüljön, addig nincs hely a valódi számára.

Egyetlen dologban vagyok igazán biztos: mindennek oka van ezen a világon. Annak is, ha most egyedül vagy, annak is, ha most szakítottak veled, annak is, ha vágyakozol valaki után, annak is, ha mégsem őt kapod meg, és annak is, ha épp fáj a szíved. Kitartás, mert a sötétséget tényleg mindig a Fény követi! Nem is hittem igazán, mégis úgy lett. Nem is kell hát hinned benne, csak figyelj!

Peller Mariann a jóga erejérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180206-peller-mariann-a-joga-erejerol-mesel.htmlTavaly decemberben találtam rá egy olyan jógaórára és tanárra, amire a leginkább szükségem van. Ha igazán belegondolok, erre a jóga típusra mindenkinek szüksége lenne. December óta heti rendszerességgel járok, mert kell, szükségem van rá, a testemnek és a lelkemnek is. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Jakupcsek Gabriella őszintén mesélt a hitérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180205-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-jakupcsek-gabriella-a-hiterol.htmlAz Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című, LifeTv-n futó műsorom vendége ezúttal Jakupcsek Gabriella volt, aki őszintén mesélt hitről, Istenről és befelé fordulásról. Peller Mariann--Peller Mariann Schobert Norbival való találkozásáról mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180129-peller-mariann-schobert-norbival-valo-talalkozasarol-mesel-utazas-a-lelked-korul.htmlSchobert Norbi erős személyiség, olyan, aki mellett nem lehet elmenni anélkül, hogy észre ne vennéd. Norbi tud valamit, (amire egyébként rengetegen vágynak), aminek köszönhetően már nagyjából húsz éve ismerjük a nevét, és tudjuk, hogy mi mindent összehozott eddigi élete során. Peller Mariann--Peller Mariann nem várt diagnózis kapott az orvosától: erre ösztönöztehttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180117-peller-mariann-nem-vart-diagnozis-okan-ujragondolta-az-eletet.htmlMiért kell mindig valamilyen kisebb-nagyobb problémának felmerülnie, bármiről legyen is szó? Amikor az ember teszi a dolgát, végzi a feladatokat sorban, nem lazsál, nem lustálkodik és főleg, igyekszik nem gondot okozni másnak valami történik, kiderül, vagy egyszerűen csak elromlik... Peller Mariann--Peller Mariann a reinkarnációról mesélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180111-peller-mariann-a-reinkarnaciorol-meselt.htmlEgy amerikai kisfiú, a 11 éves Ryan Hammons elképesztő történettel állt elő. Ryan szinte sokkolta a szüleit, amikor egy könyvet lapozgatva rábökött egy fekete-fehér fotóra és közölte, a képen ő látható, ezt megelőző életében. Mintha a fénykép szétrobbantotta volna a feledés homályát, Ryan mesélni kezdett előző életéről... Peller Mariann--Utazás a lelked körül: Peller Mariann vendége ezúttal Müller Péter volthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20171219-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-vendege-muller-peter-volt.htmlAz Utazás a lelked körül Peller Mariannal című, Life TV-n futó műsor második évadának első részében Müller Péter volt a vendégem, aki nem sokkal 81. születésnapja után, és nem sokkal karácsony előtt szánt rám egy tartalmas órát, amelynek keretén belül a szeretetről, a szerelemről, a férfi-női viszonyokról, és az igaziról beszélgettünk. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.