Sol Perez, Argentína legszexibb meteorológusa 25 millió forintos biztosítást kötött fenekére

meteorológia szexi meteorológus Sol Perez fenék biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2 millió argentin pezóra, azaz 25 millió forintra biztosította fenekét Sol Perez, az ország kedvenc és legszexibb meteorológusa.

Sokáig keresgélt, mire talált egy olyan biztósítőt, aki hajlandó biztosítani azt, amivel rajongók sokaságát szerezte Sol Perez, aki Argentína vélhetően legszexibb meteorológusa - írja a Mirror. A testrésze pedig, amelyet biztosítani kívánt, nem más, mint a feneke. Az ár végül, amelyet a biztosítónak meghatározott, az 22 millió argentin pezó, azaz 25 millió forint.

Ha képeit nézzük, megérthetjük, miért akart annyira vigyázni legbecsebb domborulataira. Vélhetően közösségi odalának 2,5 millió követőjéből sokan beleharapnának ezekbe a telt almákba.

Naturaleza ☘️ ☘️

Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) által megosztott bejegyzés,

Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) által megosztott bejegyzés,

Extrém ruhát viselt a londoni divathéten Csősz Boglárka, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/trend/20180221-extrem-ruhat-dilara-findikoglu-kreaciot-viselt-a-londoni-divatheten-csosz-boglarka-a-felesegek.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője a londoni divathétre látogatott és viselete nem maradt el a kifutón látottaktól. Csősz Bogi - úgy tűnik - nem csak a drágát és elegánsat, hanem a méregdrága extrémet is szereti. TrendFotó: Mudra László - OrigoMár mellét is megnagyobbíttatta az a 18 éves lány, aki Barbie babává szeretne változnihttp://www.life.hu/trend/20180220-mar-mellet-is-megnagyobbittatta-az-a-18-eves-lany-aki-barbie-babava-szeretne-valtozni.htmlHavi 1500 dollárt költ magára, és már 16 évesen elkezdte megváltoztatni a külsejét a 18 éves Gabriela Jirackova azért, hogy egy Barbie babára hasonlítson. Trend--Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoMarissa és Tara talán a világ legszexibb katonanői, közösségi oldalukat több ezren követikhttp://www.life.hu/trend/20180220-marissa-es-tara-talan-a-vilaglegszexibb-katonanoi-kozossegi-oldalukat-tobb-ezren-kovetik.htmlUniformisban is gyönyörű Marissa Rae Lees és Tara L, akik talán a világ legszexibb katonanői. Közösségi oldalukat már több 10 ezren követik, az elismerő hozzászólások pedig gombamód szaporodnak fotóik alatt. Trend--Kourtney Kardashian villantott: lecsúszott róla a ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180219-kourtney-kardashian-villantott-lecsuszott-rola-a-ruhaja.htmlKínos helyzetbe került Kourtney Kardashian: testvérével, Kendall Jennerrel indultak egy étterembe, amikor lecsúszott róla ruhájának felső része. Trend--Stílusevolúció a kezdetektől: így lett stílusikon a ma 30 éves Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180219-a-30-eves-rihanna-stilusevolucioja.htmlA barbadosi származású énekesnő ma ünnepli 30. születésnapját. Debütáló albuma 2005 augusztusában jelent meg, azóta pedig minden lépéséről fotók százai készülnek. Valószínűleg mindenki fejében megmaradt egy-egy álomszép, vagy éppen provokatív ruha, amit a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával viselt a sztár, aki az évek alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát. Következzenek az elmúlt 13 év legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfitjei! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.