Fantasztikusan néz ki az 53 éves Courtney Cox! 12 évvel fiatalabb pasijával fotózták

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
Jóbarátok Brit Awards Courtney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti Brit Awards zenei díjátadó meglepetésvendége egyértelműen a Jóbarátok egykori Monicája, Courtney Cox volt. A színésznő zenész szerelmével, Johnny McDaiddel érkezett a gálára.

Az 53 éves Courtney Cox elképesztően jól néz ki. Talán 12 évvel fiatalabb szerelme Johnny McDaid miatt, akivel már el is jegyezték egymást. A pár a Brit Awardson jelent meg kéz a kézben, és láthatóan nagyon jól érezték magukat. Courtney Cox különösen jól nézett ki, habár basic outfitje egyértelműen nem illett a vörös szőnyegre, fiatalos és laza volt.

Courtney Cox és Johnny McDaid a Brit Awardson. Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
Courtney Cox fiatalos és gyönyörű. Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
Láthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!http://www.life.hu/trend/20180216-lathatatlan-smink-a-hetkoznapokra.htmlBizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető! TrendOrigoA legdurvább dekoltázsok a Brit Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20180222-a-legdurvabb-dekoltazsok-a-brit-awardsrol.htmlTegnap este rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadót, ahol a legnagyobb sztárok is képviselték magukat. Tőlük is láttunk izgalmas és sokkoló outfiteket, a kivillanó dekoltázsokat azonban kevésbé ismert kolléganőikre hagyták. Trend--Stílusjelentés a Brit Awards vörös szőnyegéről: latex, tüll és retróhttp://www.life.hu/trend/20180222-stilusjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat! Trend--Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoRúzsozz úgy, mint egy profi: tippek a sminkmestertől!http://www.life.hu/trend/20180216-ruzsozz-ugy-mint-egy-profi-tippek-a-sminkmestertol.htmlSmink nélkül is törekedjünk rá, hogy mindig jól ápolt és érzékien puha legyen az ajkunk. Egy jól megválasztott rúzs viszont ünnepi pompával ruházza fel az ajkainkat. A csábítás második legfontosabb kelléke: tökéletes kiegészítő ékszere és hírvivője érzelmeinknek. TrendOrigoStílusjelentés Elizabeth Olsenről! 29 éves lett az Olsen ikrek húgahttp://www.life.hu/trend/20180215-29-eves-lett-elizabeth-olsen.htmlMa lett 29 éves Elizabeth Olsen, a híres Olsen ikrek, Mary-Kate és Ashley húga. Ami a színészetet illeti, a fiatal lány jócskán lekörözi nővéreit a tehetségével, az ikrek végül a divatszakmában teljesedtek ki: márkájukat Elizabeth is gyakran viseli a vörös szőnyegen, és egyéb prezentációkon is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.