Levágott fejükkel a kezükben vonultak a Gucci modelljei: fotó

Forrás: Getty Images/Estrop -
Milánó kifutó Divathét Gucci fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekesre sikerült a Gucci bemutatója a milánói divathéten: a modellek saját, levágott fejüket cipelték magukkal a kifutóra, mely egy kórházi szobához hasonlított.

A divathetek és bemutatók már rég nem a ruhákról szólnak, hanem inkább a meghökkentésről. A különböző elemek ugyanis egyre inkább elterelik a figyelmet magáról az öltözékről. Az idei milánói divathét legnagyobb eseménye sem egy szép, új kollekció bemutatása, hanem az, hogyan varázsolta a Gucci horrorfilmmé a kifutót: a modellek saját levágott fejüknek a másolatával a kezükben vonultak fel a színpadon, ami egy kórházi szobához, pontosabban egy műtőhöz hasonlított.

Levágott fejükkel a kezükben vonultak a Gucci modelljei Forrás: Getty Images/Estrop

Sokan megdöbbentek a látottakon, a kommentelők közül sem volt mindenki elragadtatva: kérik vissza azokat a divatbemutatókat, amikor még a ruháról és az új kollekcióról szóltak a felvonulások, nem pedig a megbotránkoztatásról.

Forrás: Getty Images/Estrop
Formás popsit villantott Graziano Pellé magyar barátnője, Varga Viktóriahttp://www.life.hu/trend/20180223-formas-popsit-villantott-graziano-pelle-magyar-baratnoje-varga-viktoria.htmlMár több mint 20 ezer lájkot kapott Graziano Pellé magyar barátnőjének, a gyönyörű modell, Varga Viktóriának friss fotója, amin egy apró bikiniben látható. TrendOrigoA képzeletünket is túlszárnyalták a sminkmesterek a londoni divathétenhttp://www.life.hu/trend/20180222-sminkmustra-a-londoni-divathetrol.htmlZizi, bambi, körhinta - hát persze, hogy London és a divathét legőrültebb pillanatai következnek, ahol a kreativitás határtalan szabadsága olykor túlszárnyalta a képzelőerőnket is. Megmutatjuk neked, hogy sminkelsz majd a következő szezonban! TrendOrigoMegmutatta formás fenekét Nina Agdal - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180222-megmutatta-formas-feneket-nina-agdal-foto.htmlPopsit villantott Leo DiCaprio exe, Nina Agdal. A szépség fehér fürdőruhában mutatta meg bájait. Trend--Tenki Réka gyönyörű estélyiben jelent meg a Berlinale vörös szőnyegén - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180222-tenki-reka-gyonyoru-estelyiben-jelent-meg-a-berlinale-voros-szonyegen-foto.htmlA Berlinale vörös szőnyegén jelent meg Tenki Réka, aki egy mesés estélyit választott a jeles alkalomra. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoPasimustra a Brit Awardsról: Justin Timberlake megmutatta hipszter oldaláthttp://www.life.hu/trend/20180222-pasimustra-a-brit-awardsrol-2018.htmlAz extrém női outfitek és a dekoltázsok mellett a férfiak is képviselték magukat a tegnap esti Brit Awardson. Nézzük, ki milyen stílust hozott a zenei díjátadón! Trend--Fantasztikusan néz ki az 53 éves Courtney Cox! 12 évvel fiatalabb pasijával fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20180222-53-eves-courtney-cox-a-jobaratok-sztarja-johnny-mcdaiddel-volt-a-brit-awardson.htmlA tegnap esti Brit Awards zenei díjátadó meglepetésvendége egyértelműen a Jóbarátok egykori Monicája, Courtney Cox volt. A színésznő zenész szerelmével, Johnny McDaiddel érkezett a gálára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.