20 év együttlét után válik Alicia Silverstone színésznő és férje, Christopher Jarecki

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter -
házasság válás Alicia Silverstone Christopher Jarecki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 év együttlét után Alicia Silverstone színésznő és férje, Christopher Jarecki úgy döntöttek, hogy elválnak: fiuk érdekében azonban továbbra is szoros barátságban maradnak.

13 évig voltak házasok, de 20 évig alkottak egy párt, ám most elválnak útjaik. Alicia Silverstone színésznő és férje, Christopher Jarecki közösen döntöttek úgy, hogy véget vetnek a házasságuknak, melyet képviselőjük jelentett be a sajtónak.

20 év után válnak Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

„Továbbra is mélyen szeretik és tisztelik egymást, de közösen úgy döntöttek, hogy 20 év együttlét után elválnak" – mondta a pár képviselője. A hatéves fiukat továbbra is közösen, szeretetben nevelik majd, ami miatt szoros barátságban maradnak. Arról nem közöltek információt, hogy miért vetnek véget a kapcsolatuknak, de az biztos, hogy szeretnék csendben, méltósággal lezárni azt a 20 évet, amit együtt töltöttek - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.