Negyedik gyermekével várandós Liu Shaolinék édesanyja

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Liu Shaolin Sándor testvér család anya Liu Shaoang terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas az öröm most Liu Shaolinék családjában: az aranyérem mellett hamarosan az őj kistesónak is örülhetnek!

Liu Shaolinék egy országnak okoztak boldogságot, miután olimpiai aranyérmet nyertek, de nekik nemcsak ez az öröm jutott, ugyanis kiderült, hogy hamarosan bővül a családjuk: édesanyjuk várandós. Shaolin Sándor, Shaoang és húguk, a szintén gyorskorcsolyázó Liu Léna mellé egy kislányt várnak, így kiegyenlítődik a testvérek között a nemek aránya.

Így érkeztek meg az olimipai bajnokok: édesanyjuk nagyon büszke volt rájuk Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Bízunk benne, hogy egészséges lesz a kistesó, és minden rendben lesz majd vele és anyukánkkal is. Már nagyon várjuk az érkezését" – mondta Liu Shaoang a Blikknek. "Adná magát, hogy ő is korcsolyázzon, de nem hiszem, hogy a női váltó is testvérpárral áll majd fel egyszer. Még a jövő zenéje, hogy milyen sportágat választ" - tette hozzá a korcsolyázó.

Interjú Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang édesanyjával

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázók anyukája a Life.hu-nak elmesélte, hogyan tudta meg, hogy gyermekei aranyérmesek lettek. Az interjúért kattints ide!

Házasságukról vallott Szandi és Csabi: elvileg minden adott volt, hogy elváljanakhttp://www.life.hu/csalad/20180301-hazassagukrol-vallott-szandi-es-csabi-elvileg-minden-adott-volt-hogy-elvaljanak.htmlSzandi és Csabi huszonhat éve tartanak ki egymás mellett jóban és rosszban, pedig minden körülmény adott volt ahhoz, hogy ne legyen életre szóló a kapcsolatuk...CsaládOrigo7 éve nem látogatta meg lányát Emiliohttp://www.life.hu/csalad/20180301-7-eve-nem-latogatta-meg-lanyat-emeset-emilio.htmlEmilio immár 7 éve nem látta nagyobbik lányát, az előző házasságából született Emesét. Tartásdíjat is csak utólag fizetett, miután a bíróság végrehajtást rendelt el.Család--Pokorny Lia anyagi nehézségeiről vallott: nem tudja beosztani a pénzéthttp://www.life.hu/csalad/20180301-pokorny-lia-anyagi-nehezsegeirol-vallott-nem-tudja-beosztani-a-penzet.htmlPokorny Lia nem panaszkodhat, hiszen bőven ellátják munkával a rendezők, de valahogy mégsem tud bánni a pénzével. CsaládFotó: M.Schmidt János – OrigoGörög Zita harmadik gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20180301-gorog-zita-harmadik-gyermeket-varja.htmlHarmadik gyermekét várja Görög Zita. A kisbaba édesapja Laczkó Zsolt futballista, akivel Zita tavaly tavasszal ismerkedett meg - írta a Blikk a Story magazin nyomán.CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoBerki Krisztián és Hódi Pamela a bíróságon harcolnak gyermekükért, Natiérthttp://www.life.hu/csalad/20180301-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-birosagon-harcolnak-gyermekukert-natiert.htmlAz év elején Berki Krisztián azt állította, hogy sikerült megegyeznie Pamelával a négy és fél éves Natika láthatásáról. Most azonban kiderült, hogy ez nem igaz. Család--Férjéről és testvéréről posztolt Béres Alexandra: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ferjerol-es-testvererol-posztolt-beres-alexandra-fotok.htmlTestvérével, Rékával és férjével, Krisztiánnal posztolt közös fotót Béres Alexandra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.