Kasza Tibi és Darai Andrea, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Manker 5 év együttlét után kötötték össze az életüket. A műsorvezető most elárulta, milyen érzés házasnak lenni, és azt is, mitől tart a leendő gyermekével kapcsolatban.

Öt év után Kasza Tibi és Manker Amerikában, teljesen titokban kötötték össze az életüket. Jó pár hónapja férjként és feleségként telnek a napjaik, Kasza Tibi pedig mindenkivel megosztotta, hogyan ízlik neki a házasélet.

Kasza Tibi szereti a házasságot"Forrás: Instagram/darai_andrea "

„Öt éve éltünk mi együtt Manóval. Sokkal jobb lett. Én örök kölyökként remegtem ettől, hogy házasság, letérdelni ott valami gyorsétteremben" - kezdte Kasza Tibi. „Sokkal jobb lett, én azt mondom, hogy én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert komolyabb lett. Jobb lesz tőle, más szintre emeli a kapcsolatot. Jó kimondani, hogy a feleségem. Az első néhány hétben egyébként nem jön a szádra, tehát még mindig barátnőzöd, de jó dolog" – mondta még a Mokkában Tibi. "A köztünk lévő szövetségen ez nem változtatott. Nekem mindenem a Manóé, és mindenünk közös, de mégis érdekes. Egy új színt ad a dolognak, hogy azt mondjuk, hogy a feleségem. És hogy úgy beszélünk a gyermekvállalásról, hogy tényleg ennek csak a természet állhat az útjába, vagy nem" – mesélte Kasza Tibi, aki leszögezte, rajta vannak a babaprojekten. Nemrég bele is kóstolhattak abba, hogy milyen lenne egy kisbabával, hiszen Mankernek nemrég született egy keresztlánya. „Én imádom a gyereket, biztos, hogy jó apuka leszek, az tény, hogy vélhetően el fogom kényeztetni a gyermekemet" – mondta Tibi, majd bevallotta, attól tart egy kicsit, hogy kislánya születik.