Nem volt könnyű Mádai Viviennek és férjének, amikor egyszer egy tihanyi vásárban szem elől tévesztették kisfiukat. Mindketten azt hitték, hogy a másikkal van a gyerek. Végül megtalálták az elkóborolt csöppséget.

Várkonyi Andrea a FEM3 Micsoda nők! című műsorában az anyaság örömeiről kérdezte vendégeit, de a szép pillanatok mellett előkerült néhány kevésbé felhőtlen is. 

Mádai Vivien és férje, rémültk rohangált a tihanyi piaconFotó: Csudai Sándor - Origo

A Bors cikke szerint Mádai Vivien a műsorban arról mesélt, hogy velük egyszer megtörtént, amitől a legtöbb édesanya halálosan fél: elveszítette gyermekét. Férjével és két éves kisfiukkal, Zénóval egy tihanyi vásárban sétáltak, amikor Vivien szólt férjének, hogy beszalad a zegyik standhoz. Azt hitte, férje vigyáz majd a kicsire. A férje pedig azt, hogy felesége magával viszi. "Megyek vissza Zolihoz, hogy na, mi újság? Hintáztatok? Nem, válaszolta, veled ment Zéni. Nem, nincs velem a gyerek. De veled ment! Ment utánad. Lefagytunk, azt az érzést soha nem tudom megfogalmazni. Tíz perc telt el. Az nagyon sok" - mondta a műsorban Mádai Vivien. Végül egy kisautókat árusító standnál találták meg gyermeküket.