Mádai Vivien egyszer egy vásárban tévesztette szem elől kisfiát, halálra rémült

Tihany vásár Mádai Vivien gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű Mádai Viviennek és férjének, amikor egyszer egy tihanyi vásárban szem elől tévesztették kisfiukat. Mindketten azt hitték, hogy a másikkal van a gyerek. Végül megtalálták az elkóborolt csöppséget.

Várkonyi Andrea a FEM3 Micsoda nők! című műsorában az anyaság örömeiről kérdezte vendégeit, de a szép pillanatok mellett előkerült néhány kevésbé felhőtlen is.

Mádai Vivien és férje, rémültk rohangált a tihanyi piacon Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bors cikke szerint Mádai Vivien a műsorban arról mesélt, hogy velük egyszer megtörtént, amitől a legtöbb édesanya halálosan fél: elveszítette gyermekét. Férjével és két éves kisfiukkal, Zénóval egy tihanyi vásárban sétáltak, amikor Vivien szólt férjének, hogy beszalad a zegyik standhoz. Azt hitte, férje vigyáz majd a kicsire. A férje pedig azt, hogy felesége magával viszi. "Megyek vissza Zolihoz, hogy na, mi újság? Hintáztatok? Nem, válaszolta, veled ment Zéni. Nem, nincs velem a gyerek. De veled ment! Ment utánad. Lefagytunk, azt az érzést soha nem tudom megfogalmazni. Tíz perc telt el. Az nagyon sok" - mondta a műsorban Mádai Vivien. Végül egy kisautókat árusító standnál találták meg gyermeküket.

Szandi őszintén mesélt házasságáról és családi életéről, nem tökéleteshttp://www.life.hu/csalad/20180304-szandi-oszinten-meselt-hazassagarol-es-csaladi-eleterol.html23 éve él boldogságban férjével, Bogdán Csabával a szexi énekesnő, Szandi. Gyönyörű családjuk van, de azért náluk sem fenékig tejfel az élet. CsaládOrigoKirály Linda unokaöccse, Kai babamodell lett, már a harmadik kampányában vesz részthttp://www.life.hu/csalad/20180304-kiraly-linda-unokaoccse-kai-babamodell-lett-mar-a-harmadik-kampanyaban-vesz-reszt.htmlKirály Viktor ikertestvérének, Benjaminnak kisfia, Kai már igazi sztárnak számít a tengerentúli babavilágban, hiszen már a harmadik kampányában vesz részt babamodellként. CsaládOrigoKasza Tibi felesége keresztlányával fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-kasza-tibi-felesege-keresztlanyaval-fotozkodott-foto.htmlKasza Tibi Manker keresztlányát ölelte legújabb fotóján: felrobbant az internet. Család--Majka családi montázst posztolt: testvéreivel láthatóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-majka-csaladi-montazst-posztolt-testvereivel-lathato.htmlMajka egy nagyon kedves montázst posztolt közösségi oldalára: testvéreivel egy 24 évvel ezelőtti fotót elevenítettek fel. Nagyon sokat változtak, de a kép hangulata ugyan az maradt. Család--Képeken az albínó gyerekek élete; Afrika megható oldalahttp://www.life.hu/csalad/20180302-albino-gyerekek-fotosorozat-afrika.htmlAz albínó emberek élete tele van kihívással. Míg a modern társadalmakban csupán csodabogarakként, és különlegességként tekintenek rájuk, addig a fejlődő országokban akár üldözhetik is őket. Egy fotós olyan sorozatot készített albínó gyermekekről és felnőttekről, melyeket egyszerűen látnod kell. CsaládOrigoÍme, az első fotó a Hajdúszoboszlón a szülés után elhunyt édesanya hármasikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180302-ime-az-elso-foto-a-hajduszoboszlon-a-szules-utan-elhunyt-edesanya-harmasikreirol.htmlAhogy akkor hírül adtuk, decemberben meghalt egy édesanya Hajdúszoboszlón, miután életet adott három babájának. A Tündérkör Alapítvány karolta fel a családot, most pedig megmutatták a kicsiket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.