Ahogy az lenni szokott, idén is a Vanity Fair rendezett after party-t az Oscar-díjkiosztót követően. Míg a díjátadón csak az ott érdekeltek vehettek részt, a bulin modellek, énekesnők, B kategóriás celebek is jelen voltak. 

A gálát követően többen is átöltöztek a színésznők közül: Zendaya és Lupita Nyong'o például az after party-n is tündökölt, míg Emma Stone szerelése itt sem volt a kedvencünk. Az eseményen jelen volt Janelle Monae is, aki szokása szerint különc stílusa szerint választott outfitet. Sofia Vergara klasszikus feketében, Halle Berry miniben, Zoe Kravitz fekete muffinként, Emma Watson pedig kissé kócosan, gyöngyökkel, díszített ruhában érkezett. 

Stílusmustra az Oscar vörös szőnyegéről
A 90. Oscar-gála vörös szőnyegén nemcsak álomruhákat láthattunk, de divatbakikat is. Trendjelentésünkből természetesen a férfiakat sem hagytuk ki. Nézd meg képes összeállításainkat!

A modellek sokat mutattak magukból: Jenna Dewan-Tatum a combját villantotta, Kendall Jenner egy látványos, mélyen dekoltált miniben gálázott, Alessandra Ambrosio áttetsző ruhában mutatta meg alakját, Emily Ratajkowski pedig szokása szerint a melleire helyezte a hangsúlyt. Az eseményen jelen volt Paris Jackson is, Michael Jackson lánya, ő egy kissé kaotikus kreációt választott. Rita Ora a megszokott szexi vonalat képviselte, míg az este legfeltűnőbb alakja az albán származású énekesnő, Bleona Qereti lett.

Nézd meg a galériánkat!

Villantások lopták el a show-t a díjátadót követő partinForrás: Getty Images