Oscar-gála vörös szőnyeg Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a korábbi évek Oscar-gáláin a klasszikus fekete öltöny és a csokornyakkendő uralta a vörös szőnyeget, 2018-ban sokkal színesebb képet mutatott a fériak stílusa. Mutatjuk a legizgalmasabb outfiteket!
  • Bársony zakót viszonylag gyakran láttunk az elmúlt években a vörös szőnyegen, Armie Hammer a Szólíts a neveden sztárja most a komplett bársony öltönyt is bevállalta.
Armie Hammer Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • A legjobb férfi főszereplő kategóriában jelölt rendkívül tehetséges és nagyon fiatal Timothée Chalamet meglepett minket ezzel a választásával, de ahogy ízlelgettük, egyre inkább megszerettük: vagány, fiatalos, kissé pimasz és nagyon stílusos volt.
Timothée Chalamet Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Duplasoros gombolású öltönyt ritkán látunk a vörös szőnyegen, a fiatal Pókember, Tom Holland viszont most ezt választotta: komoly viselet, de jól állt neki.
Tom Holland Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Daniel Kaluuya stílusa is izgalmas, és ezúttal sem a szokványosat hozta, mégis rendkívül elegáns volt.
Daniel Kaluuya Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Chadwick Boseman, azaz a Fekete Párduc extrém cipőjével és hosszú szabású, ezüsttel hímzett zakójával is kitűnt. Nekünk bejött.
Chadwick Boseman Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A legjobb férfi főszereplő dját bezsebelő Gary Oldman az abszolút klasszikus stílust hozta: fekete öltöny, csokornyakkendő és díszzsebkendő. A sálhajtóka miatt az összhatás mégsem lett túlságosan formális.
Gary Oldman Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Adam Rippon műkorcsolyázó Moschinoban keltett feltűnést.
Adam Rippon Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.