Oscar-gála vörös szőnyeg Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe és a BAFTA után a 90. Oscar-gála már nem a fekete ruhákról szólt. Ami a látványt illeti, mi ezt egyáltalán nem bántuk: nemcsak csodás színeket, szuper fazonokat is láthattunk a vörös szőnyegen. Mutatjuk a legjobbakat!
  • Emily Blunt ezúttal is maradt a pasztellnél: a Schiaparelli Haute Couture ruhában csodásan festett.
Emily Blunt Forrás: Getty Images
  • Meryl Streep egy letisztult szabású, piros Christian Diorban érkezett a gálára.
Meryl Streep Forrás: Getty Images
  • Sally Hawkins, A víz érintése sztárja nagyon jól döntött, amikor emellett az Armani Privé ruha mellett tette le voksát.
Sally Hawkins Forrás: Getty Images
  • Lupita Nyong'o egy arany Versace estélyiben ragyogott.
Lupita Nyong'o Forrás: Getty Images
  • Nem is tudnánk máson elképzelni ezt az Armani Privé darabot, csak Nicole Kidmanen, aki nagyon tudta viselni az óriási masni ellenére is.
Nicole Kidman Forrás: Getty Images
  • Sandra Bullock arany és fekete Louis Vuittonban érkezett a vörös szőnyegre.
Sandra Bullock Forrás: Getty Images
  • Jennifer Lawrence Diorban ragyogott ki a tömegből.
Jennifer Lawrence Forrás: Getty Images
  • A Givenchy ruha, amit Gal Gadot viselt, mozgásban élt igazán.
Gal Gadot Forrás: Getty Images
  • Saoirse Ronan a tőle megszokott stílust hozta ezzel a Calvin Klein by Appointment ruhával.
Saoirse Ronan Forrás: Getty Images
  • Margot Robbie Chanel Haute Couture-ben vonult a vörös szőnyegen.
Margot Robbie Forrás: Getty Images
  • Nagyon ritkán láthatunk barna estélyit, olyat még ritkábban, hogy valakinek jól is állna. Zendaya és az általa viselt Giambattista Valli Haute Couture ruha a kivétel.
Zendaya Forrás: Getty Images
  • Helen Mirren egy letisztult Reem Acra darabban érkezett, teret adott az ékszerek ragyogásának is.
Helen Mirren Forrás: Getty Images
  • A Lady Bird forgatókönyvírójának és rendezőjének, Greta Gerwingnek és ennek a Rodarte ruhának a találkozása sorsszerű volt.
Greta Gerwing Forrás: Getty Images
  • Jane Fonda egy nagyon elegáns Balmain darabban tündökölt, és a Time's Up kitűzőt is felrakta.
Jane Fonda Forrás: Getty Images

Oscar 2018: ők voltak a legrosszabbul öltözött sztárok

A 90. Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulása is tartogatott negatív meglepetéseket. Mutatjuk a legrosszabbul öltözött sztárokat!

Oscar 2018: ők voltak a legrosszabbul öltözött sztárokhttp://www.life.hu/trend/20180305-az-oscar-gala-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.htmlA 90. Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulása is tartogatott negatív meglepetéseket. Mutatjuk a legrosszabbul öltözött sztárokat! Trend--Ruhamustra a Glamour-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180302-ruhamustra-a-glamour-galarol.htmlTegnap este adták át a Glamour Women of the Year díjakat. Most megmutatjuk, milyen ruhában érkeztek a sztárok az eseményre! Trend--A kifutókról az Oscar-gála vörös szőnyegére: 10 emlékezetes ruhakölteményhttp://www.life.hu/trend/20180302-a-kifutokrol-az-oscar-gala-voros-szonyegere-10-emlekezetes-ruhakoltemeny.htmlHétfőn hajnalban kerülnek átadásra az aranyszobrok: az idei lesz a 90. Oscar-gála. Mint minden évben, idén sem csak a díjazottak névsorát várjuk, hanem a vörös szőnyeges bevonulás pillanatait is. Hangolódásként ezúttal 10 emlékezetes ruhakölteményt mutatunk, amelyek egyenesen a kifutóról érkeztek a vörös szőnyegre. Trend--A legújabb sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180221-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlA rendkívül színes és izgalmas divatmetropolisz mindig tartogat meglepetéseket: ezúttal is bravúros sminktechnikákat leshetünk el a New York-i sminkmesterektől. TrendOrigoStílusjelentés a Brit Awards vörös szőnyegéről: latex, tüll és retróhttp://www.life.hu/trend/20180222-stilusjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat! TrendOrigoTrendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180219-trendjelentes-a-bafta-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.