Dubajban vakációzott Caramel és családja, szerelmük is erősödött az út alatt

Caramel Vakáció Szilágyi Szilvia utazás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tevegeltek és a világ legmagasabb épületének tetejéről is szétnézett Caramel és családja dubaji vakációjuk alatt. Az énekes azt mondja: szerelmük is megerősödött a tartalmas pihenés alatt. 

"Nagyon élvezték ezt a tíz napot a lányok, mindannyiunknak szüksége volt erre. Szilvi és én is nagyon sokat dolgoztunk, jó volt egy kis időt tölteni Szofival hármasban, ez a kis kiruccanás a szerelmünket is még jobban megerősítette" - mondta a Borsnak Caramel, aki nemrégiben feleségével, a gyönyörű Szilágyi Szilviával és kislányukkal, Szofival töltött 10 napot Dubajban.

✨ #sylviszilagyi #sheikhzayedmosque #travel #holiday #happiness #beautiful #abudhabi

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Az utazás alatt rengeteg fotót készítettek, amelyek közül többet fel is töltött Szilvia Instagram-oldalára. A képeken látszik, hogy nem egy medence mellett töltötték a nyaralás nagy részét, hiszen tevegeltek, és a világ legmagasabb épületének tetejére is feljutottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.