Sváby András az apaság örömeiről beszélt, úgy érzi, valamit jól csinált

Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu -
Sváby András család apaság szülők gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András nem tartja magát mintaapának, de úgy érzi, valamit jól csináltak két nagyfia édesanyjával is, hiszen közös gyermekeik megállják a helyüket. 1 éves kisfia pedig nemérgiben kezdett járni. 

Sváby András azt mondja, nem rohan haza fürdetésre és etetésre, de pelenkázni kifejezetten szereti 1 éves kifiát, aki már járni tanul. A Best magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy bár nem tartja magát mintaapának, de úgy érzi, két nagyobbik fia édesanyjával is jól csinálhattak valamit, hiszen mindkét gyermekük megállja a helyét.

Sváby András nemrég töltötte be 50. életévét Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

Egyikük, Tamás hajómérnöknek tanul a dél-angliai Southamptonban. Péter pedig most érettségizik a konzervatóriumban. A televíziós személyiség úgy érzi, legkisebb fia, Milán megfiatalítja. "Olykor irigykedve nézem a lányos apákat. De többet nem próbálkozom, elég a három gyerek" - mesélte Sváby András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.